2015. szeptember 28., hétfő

Díjazza a legtehetségesebb rajongókat a Lionsgate!

A Lionsgate és a Samsung egy új kezdeményezés jegyében is együttműködik az utolsó előzetesen kívül. Erről Jen, Josh és Liam is tájékoztat minket a következő videóban!


A lényeg, hogy mától kezdve október 25-éig szavazni lehet a legjobb rajongói munkákra és arra is, mi volt a legkedvesebb pillanatod a sorozat története során. A(z Egyesült Államok-beli) szavazók között egy kétszemélyes utat is kisorsolnak arra az október 31-én megtartásra kerülő rajongói eseményre, amelyen kihirdetik a rajongói munkák versenyének győzteseit.

Szavazataitokat Twitteren a #TheHungerGamesTribute hashtag használatával és a produkció aktuálisan hivatalos oldalán való szavazással adhatjátok le. Ahogy elnézem, több kategóriában lehet szavazni, emlékezeteteket hivatalos filmrészletekkel frissíthetitek fel ezen az oldalon. Sőt, hetente új kategóriák érkeznek majd, amire nyilván szintén lehet majd szavazni.

A mi szempontunkból az október 31-i rendezvény lehet izgalmas, mert reményeink szerint arról valamiféle közvetítés lesz, vagy ha az nem is, beszámolókat minden bizonnyal olvashatunk majd róla.

1 megjegyzés: