2015. szeptember 25., péntek

Kiválasztott 2. rész a TotalFilm téli mozis különkiadásában

A sorozat utolsó filmjéről egy újabb rövid cikket olvashatunk. Sok újdonság nincs benne, csak egy új still, de azért fokozza a várakozás hangulatát :)


Snow elnök likvidálja a lázadókat. Peetát eltérítették. Katniss Everdeen pedig felkészül a végső csatára, amely minden harcnak véget vet. Ez csakis az utolsó apokaliptikus Éhezők Viadala film lehet. 
- Ez egy igazi háborús film lesz - mondja Francis Lawrence rendező. - Ezúttal a 13. körzeten kívül találjuk magunkat és visszatérünk Panem többi részébe. Az pedig igen más környezetet jelent. 
A 2012-ben útjára indult sorozat immáron a végéhez közeledik, a tét már nagyon magas. Katniss (Jennifer Lawrence) megbékél azzal, hogy a forradalom jelképe lett, az ellenséges terület közepébe - igen, bizony, a Kapitóliumba - veti magát, egy igen merész küldetés során, hogy meggyilkolja Snow elnököt, (Donald Sutherland). Peeta (Josh Hutcherson) jobban lesz, a Kapitólium pedig még halálosabb veszélyeket rejt, mint az egykori Arénák, minden készen áll egy igen ütős befejezéshez. 
- Nagyon szomorú látni, hogy lassan minden véget ér - mondja Hutcherson. Jennifer Francis Lawrence pedig hozzáteszi: - Nem egy újabb film ígéretével fejezzük majd be, ez lesz az utolsó film... És ezt érezni is fogjuk és elégedettek leszünk vele. Szerintem nagyon érzelmes és megható lesz.
Forrás: TotalFilm

1 megjegyzés:

  1. "Nem egy utolsó film igéretével fejezzük be"
    :"( ezt olyan rossz/furcsa hallani. Eddig abba voltam hogy de várom a novembert mert végre megnézhetem a MJp2 de most már minnél tovább szeretném húzni.

    VálaszTörlés