2015. szeptember 16., szerda

"Primért": A Kiválasztott 2. rész újabb előzetese és új Katniss poszter is érkezett

Megérkezett a tegnap beharangozott előzetes, amely csodálatos és NEM SPOILERES! Bátran megnézheti bárki, nincs benne új jelenet! Felirat lesz majd hozzá mindenképp - de nem tudom megmondani mikor.

A zenét közben máris kinyomoztam: nem új (azt reméltem, a Soundtrack-ről is lesz ennek kapcsán infó, de nem) az M83 nevű együttes My Tears Becoming a Sea című száma hallható a Katniss és Prim útját bemutató képsorok alatt, amelynek eredetijét ITT hallgathatjátok meg.
Ismét kérem, hogy ne írjátok ki kommentbe, hogy milyen újdonságot, hol láttok, (kivéve a magyar vonatkozású infókat, mert azokat nem követem, mert szinte nincsenek) mert én is hozom, amint számítógép közelbe kerülök! Köszi a türelmet!! :)




"Elolthatatlan lény lettem. Elolthatatlan, mint a nap."

13 megjegyzés:

  1. Szerintem süt róla a spoiler, de mindegy...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem meg mindenki olvasta a könyvet, aki itt jár vagy tudja mi lesz a vége.
      Új jelenet nincs benne.
      De mindegy.

      Törlés
    2. A Lionsgate már készíti fel a nézőket arra, ami történni fog. Szerintem aki ezt megnézi, akkor is kezdi sejteni, ha nem olvasta a könyvet. Hogy ez jó, vagy nem, nem tudom, meglepetés így is lesz bőven nekik is, de talán nagyobbat ütne, ha nem utalgatnának rá.

      Törlés
    3. Mindenesetre egy ideig megint ez volt az utolsó beszólogatós Névtelen komment, amit kitettem, az biztos.

      Törlés
    4. Nekem az indiánlányos is nagyon tetszik, még mindig az egyik kedvencem. A piros mockingjay ruhát alapból imádom, ez a kép is nagyon tetszik.:):)

      Törlés
    5. Most látom, hogy rossz helyre írtam, egyel lejjebb akartam, na mindegy.:D

      Törlés
  2. Nekem nagyon tetszett ez az előzetes szerűség, ezer hála a feliratért, bár ezt talán anélkül is értettem volna. És végre egy poszter, ami egész tetszetős.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, nekem olyan, mint az indiánlányos ;) Mindenesetre egyrészt hozok majd egy sorozatot a hasonló hangulatú Katniss poszterekből, másrészt meg elviekben lehet még számítani egy lángolós, hagyományos Katniss-es végső poszterre is októberben. Meglátjuk :)

      Törlés
    2. Hát remélem az utolsó rész is kap egy lángolós posztert :) úgy mutatna jól a többi mellett a falamon ;)

      Törlés
  3. Ez az előzetes nagyon megérintett, leginkább azért, mert olvastam a könyvet, és tudom, hogy mi fog történni, örülök, hogy egy ilyen előzetest is kiadtak, amiben nem az a lényeg, hogy új jeleneteket lássunk a filmből, egyik kedvenc előzetesem lett. :)

    VálaszTörlés
  4. Nem ilyen előzetesre számítottam, nekem kicsit olyan, mint egy minőségibb rajongói videó. A poszter tetszik, de én már a végső tüzes-lángolós Katniss posztert várom (persze ha lesz)! :)

    VálaszTörlés
  5. Egyetertek. Megindító es remek előzetes. De én inkabb csak siman visszatekintos videónak nevezem

    U.i Csak engem zavar a poszteren a madár jollete. Olyan mintha most keszulne leesni Katniss vallatol. ....

    VálaszTörlés
  6. Nem tudom a poszter jó lenne ha a fecsegőposzáta nem ott lenne hanem pl. éppen a hátérben a felhők közöt repülne mert kicsit olyan idétlenül van ugy oda téve.Trailerben meg azt nem értem hogy katniss miért forog ott a hátérben mert szerintem ha nem lenne ott akkor érzelmeseb lett volna.De igy is áttadta az érzelmeket amit közölni akar.

    VálaszTörlés