2015. szeptember 26., szombat

Október 5-én érkezik az utolsó Kiválasztott 2. rész előzetes


A Samsung ma jelentette be weblapján, hogy a tavalyi év Éhezők Viadala: A Kiválasztott 1. részének előzeteséhez hasonlóan Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott 2. részének előzetese is exkluzív bemutatásra kerül 2015. október 2. és 4. között a Best Buy üzleteiben Egyesült Államok-szerte. Az előzetes exkluzív bemutatója után remélhetőleg az október 4.-éről 5.-ére virradó éjszaka kerül majd fel az előzetes az internetre.

Az utóbbi évek tapasztalatainak megfelelően egy körülbelül 1 perces előzetesre számíthatunk, amely minden bizonnyal erősen spoileres akciódús lesz. Az utolsó előzetes bemutatásának időpontja lényegesen korábbi, mint az elmúlt két évben, amikor október utolsó hetében láthattuk, ám reményeink szerint ezek után áradnak majd a jobbnál jobb TV spotok is.

Egyes hírek szerint a Samsung ezzel egy időben egy Hunger Games Virtual Reality Experience-t és egy új Kiválasztott alkalmazást is útjára indít, amelyről azonban semmilyen konkrétabb információnk nincs, talán egy, a Hunger Games Movie Pack nevű alkalmazáshoz lesz majd hasonló.

Az érdeklődőknek ajánlom a Samsung Éhezők Viadala oldalát, bár a már meglévő előzeteseken kívül én mást nemigen látok rajta, de az is tény, hogy nem volt időm végigbogarászni az oldalt.

4 megjegyzés:

  1. Tetszetős az új fejléc !! ;) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaaaaj, annyira megtetszett !!! Még lesz rajta magyar felirat is előbb vagy utóbb, a háttérben már zajlik vele a meló, úgyhogy reményeim szerint ez vezet el minket a filmig. :))

      Törlés
  2. Jajj de varom mar:). De egyben szomoru,mert tenyleg a legeslegutolso videó lesz tele klassz jelenetekkel,mert az utolsók mindig ilyenek. De az utolso es ez nagyon rossz

    U.i. Klassz a fejléc Ancsi 🍩

    VálaszTörlés
  3. Szuper az ùj fejlèc!!!!
    Nagyon izgi ez az utolsò pàr hònap.... :) Kìvàncsian vàrom az ùj appot,a tavalyit is szerettem.

    VálaszTörlés