2015. szeptember 28., hétfő

Jövő hét elején érkezik a Kiválasztott 2. rész végső előzetese

Elviekben számítani lehet mára egy hivatalos bejelentésre is a Samsung-Lionsgate együttműködés kapcsán az utolsó előzetesre vonatkozóan, most ez azonban még csak egy rajongói ízelítő. :)



Ugyanitt szavazhattok arról (kommentben), hogy mit olvasnátok szívesebben először (reményeim szerint még ma este, de ki tudja... Update: holnap lesz ebből, most bírok csak nekiállni): Natalie Dormer Twitter kérdezz-feleleket vagy Sam Claflin interjút? Jó, mondjuk zsigerből én a Sam Claflint mondanám, de annyit érdemes tudni, hogy a Natalie Dormer-esben talán több az Éhezők Viadala vonatkozás, ezáltal válik versenyképessé. És persze előbb vagy utóbb mindkettő anyag érkezik. :)

11 megjegyzés:

  1. Lehetetlent kérdezel! :D Na de legyen most egy kis Natalie szerintem. :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem a Natalies kérdezz felelek legyen előbb! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsi voltam, a fiúk mennyire lesznek aktívak ;)

      Törlés
    2. Mindig olvasom az oldalak, csak ritkán kommentelek! :D

      Törlés
    3. Azt én sejtettem, csak alapvetően a lányok többségben vannak szerintem, bár ide sokan jártok fiúk is (aminek kifejezetten örülök :). Csak arra gondoltam, hogy ha a lányok bevetik elsöprő erejüket, akkor egyértelműen Sam Claflin győzne, de úgy látom, egyelőre egyértelmű Natalie dominancia van.

      Egyelőre még dolgoznom kell valamin, de úgy nézem, megvan az esti program :)

      Törlés
    4. Hát most lehet, hogy Sam Claflin alul marad! :D De mivel az a cikk is fent lesz az oldalon, mindegy, hogy melyik jön előbb, de ezek szerint mindenkinek az a fontos, hogy több legyen az Éhezők Viadala vonatkozás! :D

      Törlés
  3. Ez nem is kérdés, egyértelműen Natalie :D
    Egyébiránt az utolsó előzetest már nem nézem meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi nem kötelező. Innentől már mindenhez kiírom, ha spoilerveszélyes az anyag, ahogy a következő bejegyzés képeinél is látod!

      Törlés
    2. Én se fogom megnézni se ezt, se Tv Spotot, se jelenet videókat! :D Majd a film után! ;)

      Törlés
    3. Köszi, Ancsi. Én se nézem meg innentől a videóanyagokat, csak a film megjelenése után.

      Törlés
    4. Jah, Peeta se segít már feliratozni ebben az időszakban, szóval aki mégis elszánja magát, kénytelen lesz beérni az én munkámmal :)

      Törlés