2015. szeptember 12., szombat

Innen-onnan

Újabb kupac a sorozat szereplőinek egyéb munkáiról. Szerintem izgalmas poszt lesz, érdemes megnézni :)

Ma Sam Claflinnel kezdünk, mert róla most van egy címlapunk és egy fotósorozatunk is, amelyek a Men's Health brit kiadásának Urban Active különszámához (vagy ez valami alkiadás? passz) készültek. Jó képek :)






Képek: Mr-Sam-Claflin Tumblr

Sam Claflin múlt hétvégén részt vett Londonban a GQ Men Of The Year gáláján, ahonnan szintén érkeztek képek, amelyeken ráadásul sokak kedvence új dizájnnal: egy döbbenetes bajusszal látható. Nekem nem bejövős, de majd Ti megállapítjátok, Nektek hogy tetszik.


Visszatér még Sam, de előbb nézzük A Triót.

Jennifer Lawrence-ről a Dior táskáinak legújabb reklámfotóit és és a fotózás kulisszák mögötti videóját láthatjátok:




Íme a videó is:


Jennifer egyébiránt csatlakozott a Global Goals nevű kampányhoz, amely az alapvető szegénység ellen küzd. Ebben csak röviden látható, ezért nem teszem ki (pedig a téma fontos!!), de ITT meg tudjátok nézni.

Josh Hutcherson is egy - másik - nagyon fontos kampányhoz adta a nevét, amely az It's On Us címet viseli. A kampány arról szól - és a lényeget épp Josh mondja ki - hogy ha egy szexuális együttlét nem közös megegyezéssel történik, az erőszak. Ilyenkor nagyon büszke vagyok, hogy színészeink ilyen fontos dolgokhoz adják a nevüket, arcukat.


Kicsit vidámabb téma. Liam Hemsworth és Elizabeth Banks is vendégszerepel hamarosan a The Muppets sorozatban, amelyről egy-egy képünk is van. Sőt, Liam ezzel a képpel indította útjára vadiúj Instagram oldalát is, ahova azóta is lelkesen posztolgat.


Elizabeth Banks az elmúlt hétvégén a Velencei Filmfesztiválon vett részt, ahol több alkalommal fotózták. Mindannyiszor csodálatos volt, erről pedig képeink is vannak:


Forrás: Zimbio


Julianne Moore az OUT magazin címlapján látható Freeheld-beli színésztársnője, Ellen Page társaságában. A magazin homoszexuális olvasóknak szól, a megjelenés apropója pedig, hogy Moore és Page homoszexuális partnereket alakítanak a Freeheld-ben.



A szóban forgó filmből egyébiránt egy jelenetet is megnézhettek:


Julianne Moore-ról egyébiránt a W magazinból és annak címlapjáról is van egy képünk:


Új őrület a Dubsmash, amely egy olyan mobilalkalmazás, amelynek segítségével magad is tátoghatsz bármely énekes zenéjére. Ebből a buliból nem maradhatott ki Josh Hutcherson, Sam Claflin (és kedves felesége, Laura Haddock) és Alan Ritchson sem.

Josh és Co. - Wrecking Ball
Javier Calvo (@javviercalvo) által közzétett videó,


 Még több Sam Claflin Instagramján


És végül egy kishírünk van most röviden:

  • A Kiválasztott filmekben Boggs-ot alakító Mahershala Ali a Luke Cage című képregény filmverziójában alakítja majd CottonMouth [ha jól néztem a magyar megfelelőjét: Gyapottszáj] karakterét. A sorozat az amerikai Netflix nevű csatornán lesz majd látható.

2 megjegyzés:

  1. Ezdetetszik*.*
    És Josh a Werking ballt o.o imádom Mileyt majdnem annyira mint Josht ♡♡

    VálaszTörlés
  2. Szerintem Sam a movember miatt növesztett bajuszt,legalábbis lehetséges nemde? :)

    VálaszTörlés