2015. szeptember 15., kedd

Exkluzív Kiválasztott 2. rész vetítés az íreknél

Bár minket sajnos nem érint, de jól néz ki a nyereményjáték bannere, ezért hozom a hírt, miszerint az íreknél lesz egy exkluzív vetítése a filmnek november 19-én a Coca Cola támogatásával. Ehhez ekik egy kérdőívet kell kitölteniük, hogy melyik a kedvenc ODEON mozijuk és elég szerencsésnek lenniük, hogy benne legyenek a 25 nyertes között.

Mielőtt vad irigykedésbe kezdenétek, emlékeztetek mindenkit, hogy nálunk is remek nyereményjátékok szoktak lenni a film premier előtti vetítéseire, amin mindenki nyert már, csak én nem. Idén én jövök, szóval csak óvatosan! ;)

Részletek a játékról az érdeklődőknek ITT

2 megjegyzés:

  1. Mi mindig kimaradunk mindenbol. Persze nem,mert itt vagy Ancsi nekunk,de a forgalmazók megemelhetnek a kalapjukat előtted ;)
    Egyebkent klasszl hangzik:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bár a forgalmazó nem nagyon próbál keresni (pedig megtalálna, ha akarna, de én se megyek utánuk, az tény: nem adom el a lelkem, bár lehetne normális keretek között együttműködni - vagyis lassan úgy érdemes fogalmazni, hogy lehetett volna...) azért úgy rémlik, tavaly volt valamiféle premieres felhajtás (ja, meg is találtam: a Corvin moziban volt fényfestés, meg sok-sok hostess-Katniss, meg speckós karszalagos belépő) a Simple szervezésében. ITT volt róla bejegyzés. Azt már így elég jó bulinak éreztem messziről is, szóval ne legyünk teljesen igazságtalanok, hátha lesz ilyen idén is. Én csak a külföldi anyagok naprakész prezentálására vagyok alkalmas, a buliszervezés nem az én reszortom :)

      Törlés