2015. szeptember 8., kedd

Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott 2. rész naptár az Amazonon

Aki nem szeretne már idén év végén elbúcsúzni a sorozat utolsó részétől és annak karaktereitől, megrendelheti az Amazonon a 2016-os Kiválasztott 2. rész posztert. Az oldalon közzétett képekből látható, hogy a naptárban a karakterposzterek és néhány egyéb - egy másik rajongói oldal által - promo art-nak nevezett kép áll, kérdés, milyen promó kapcsán használták már ezeket, mert én nem találkoztam velük.

A címlappal nekem komoly problémám, hogy Katniss durván túl van retusálva.


A folytatásban láthatjátok még a naptár hátoldalát, amelyen egy áttekintő kép látható az összes hónapról és a januárt is láthatjuk kicsit nagyobban.




Képek: Amazon

8 megjegyzés:

  1. Ez szuper! Megvan a karácsonyi ajándékom :D

    VálaszTörlés
  2. Nekem ilyen kell!! O.O

    VálaszTörlés
  3. Nekem a szülinapi ajándékom van meg😆😆😆

    VálaszTörlés
  4. Hááát, én jobban szeretném stillekkel, de örülök, ha jó tippet adtam :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem ezek a karakterposzterek alapból nem tetszettek, de így naptár formájában, ilyen nagyban mégkevésbé tetszenek. Bezzeg, ha jelenetfotók lennének a képek...:)
    - régebbi Kata
    (egyébként ezzel nem lehet valamit csinálni, Ancsi? Mármint, hogy egy nevet csak egy személy használhasson, mert már a múltkor is volt, hogy valaki más írt egy olyan kommentet Kata néven, amit végül nem tettél ki, csak válaszoltál rá, én meg először nem tudtam hova tenni a választ, mert azt hittem nekem szól. Most meg ez a kinek-mennyire-tetszik-a-sorozat félreértés...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Leginkább azt tudnám mondani, hogy érdemes egy kicsit jellegzetesebb nevet választani. Vagy változtass ezen, mondjuk utána írsz egy számot. Nem tudom.
      Nekem is rossz ez így, bár ettől a névtelen verzió még rosszabb, mert az még jobban összeolvad. Ráadásul olyan furcsa volt, mert bár nem ismerlek, de Te mindig olyan pozitív stílusban szóltál hozzá, ehhez képest jött az a komment és furcsálltam.
      Lényeg, hogy az én kezem csak az oldalig ér el, a Bloggeren nem tudok változtatni, ez pedig szerintem már az a hatáskör :/

      Törlés
    2. Értem, köszi. Ezentúl akkor régebbiKataként használom, mert bár nem túl fantáziadús, de talán nem ír majd ilyen néven más.

      Törlés
  6. Szó nélkül rendelném, ha nem ezek a képek lennének, ezek nekem sem tetszenek annyira. :(

    VálaszTörlés