2015. szeptember 5., szombat

A Kiválasztott 2. része az ősz legjobban várt filmje

Bár tegnap itt volt némi véleménykülönbség abban a témában, hogy mennyire sikerült rosszul a Kiválasztott 1. részének filmverziója, annyira rossz azért mégsem lehet, ha a Fandango felmérése szerint a 2. rész az ősz legjobban várt filmje az amerikai mozinézők szerint.


Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 2. része a népszerű sorozat utolsó filmje az ősz legjobban várt filmje a Fandango legutóbbi felmérése szerint. Ráadásul a sorozat komoly előnnyel nyert. Az online jegykiadó rendszer 1000 mozinézőt kérdezett meg arról, melyik filmet várja legizgatottabban a szeptember-november közötti időszakban. Ez persze kizárta a kasszasiker-várományos Star Wars: Az Ébredő Erőt, hiszen az a film csak decembertől látható a mozikban. 

Mivel már az előző két Éhezők Viadala is az élen végzett a Fandango Legjobban Várt Őszi Filmjeinek listáján, ez zsinórban a harmadik év, amikor a sorozat mindenki mást kiüt a nyeregből. 

Az utolsó Éhezők Viadala film a szavazatok 36%-át nyerte el. A második és harmadik legjobban várt film az aktuális James Bond küldetés, a Spectre: A Fantom Visszatér, amelyre a válaszadók 26%-a szavazott és Ridley Scott és Matt Damon együttműködésével készülő Mentőexpedíció, 11%-kal. Steven Spielberg drámája, a Kémek Hídja és a Fekete Mise, amelyben Johnny Depp a gonosz bőrébe bújik, 10 illetve 9%-kal szintén befért az első 5-be.
Forrás: Variety

7 megjegyzés:

  1. Azért a Fandango elég jó kapcsolatban van a Lionsgate-el. Mondjuk az összefggést nem látom a Kiválasztott 1. része és aközött, h a befejező részt mennyire várják az emberek. Mert pl. én rosszul vagyok a harmadik résztől, a befejezést mégis nagyon várom.

    VálaszTörlés
  2. Már a második előzetest is adják a mozikban.

    VálaszTörlés
  3. Szia Ancsi!
    Azt szeretném kérdezni tőled, hogy a premier az Pesten lesz?
    Mert nagyon elterveztem, hogy elmegyek a barátnőimmel a premierre, de Pestre nem mehetünk fel, és nem is nagyon akarnék egy film miatt.
    Székesfehérváron mikorra várható szerinted?
    Köszi előre is

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Picit tájékozatlanul teszed fel a kérdést, hiszen a premier igazából első bemutatót jelent, az pedig mindenütt van, ha van utána következő.

      Ha jól értem, amire Te gondolsz, akkor meg kell, hogy nyugtassalak, mert az ilyen nagyobb filmek - mint pl. az Éhezők Viadala filmjei is - premierje országszerte szokott lenni, már a bemutatás napján 0:01-kor (ezt hívják éjféli premiernek). Sőt, tavaly előtte (vagyis a csütörtöki bemutató előtti) szerda este 10-kor kezdődött a film. Emlékeim szerint elég sok nagyvárosban, nyilván nem tudom pontosan Székesfehérváron is-e, de szerintem igen.

      Más kérdés, hogy még ez előtt is vannak premier előtti vetítések, de azokra csak nyereményjátékokkal lehet bejutni az átlag nézőknek, de azok valóban csak Pesten vannak.

      Amint a film magyar bemutatásán kívül bármi konkrétum lesz- azon kívül, hogy november 19-én csütörtöktől látható országszerte - akkor írok majd róla bejegyzést.

      Törlés
    2. Igen, nem vagyok èpp jártas ebben, ezért is kértem a Te segítségedet, hiszen neked nyílván több tapasztalatod van.
      Nagyon szépen köszönöm, és várom a bejegyzést! :)

      Törlés