2012. november 4., vasárnap

Nem nyert az Éhezők Viadala a Fright Night Awards-on

Kerestem a héten már többször is a hírt, hiszen az idén elsőként megrendezett horror-filmes díjkiosztó, a Fright Night Awards eredményhirdetése október 30-ra volt meghirdetve, aztán mégse lehetett hallani semmit a díjról. Nos, Éhezők Viadala körökben azért nem, mert egyik kategóriában sem sikerült díjat elhozni ezúttal. 


Három kategóriában volt érdekelt a film ill. annak szereplői:
  • Horror filmben szereplő kedvenc színésznő kategóriájában Jennifer Lawrence a House At The End of the Streettel, ám ebben a kategóriában Ashley Green nyert, az Apparation című filmben való szereplésével.
  • A kedvenc színész, akit legszívesebben megkóstolnánk Liam Hemsworth helyett Johnny Depp lett
  • A legjobb női Halloween-jelmezt pedig Katniss Everdeen helyett az Ötven Árnyalatos Anastasia Steele nyerte.

4 megjegyzés:

  1. ÖÖ, én ezt nem értem. Hogy nyerhetett az 50 szürkéből a csaj? Nincs is film belőle...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ráadásul nem is horror :D
      Amúgy nem kimondottan filmes díjliosztó volt ez (ebben igazad van), bár a kategóriák legtöbbje TV- vagy mozifilmre utal. De volt pl. olyan kategória is, hogy "kedvenc híresséég, aki mindennap Halloween jelmezt húz", ennek a ffi változatát Marilyn Manson, a nőit meg Lady Gaga nyerte :) Pedig ők se filmek.

      De hogy Anastasia Steelnek meg Christian Greynek mi köze a horrorhoz az érdekes kérdés, amibe ezen blog keretein belül talán nem is fogok belemenni...

      Törlés
  2. Hát úgy látszik nekünk nem nagyon jönnek össze mostanában a versenyek... =//

    VálaszTörlés
  3. Kicsit ezt a legjobb Halloween-jelmez kategóriát nem értem. Láttam a legjobb férfit, pedig szintén az Ötven árnyalatos Christian Grey nyerte. Ez úgy legjobb, hogy öltözz be ennek?? Vagy vkinek konkrétan a jelmeze?? Mert, hogy Anának, hogy kéne beöltözni... :D na mind1.
    Viszont bevallom, a "legszívesebben megkóstolnánk" kategória nyertesével egyetértek. :D Hiába nem egy mai csirke Johnny Depp, mégis csak ő Johnny Depp. :D

    VálaszTörlés