2012. november 27., kedd

Josh Hutcherson, MTV interjú, II.

Nos, a második videóból nem olyan sok mindent átiratoztak az MTV-nél, de érdekel engem is annyira a dolog, hogy megküzdjek érte :)




Mindenesetre ebben a második interjúrészletben Josh a Futótűz szereplőgárdájáról beszél, rögtön megerősíti, amit már Jennifertől hallhattunk múlt héten, hogy nagyon jól kijönnek Sam Claflinnel. 
Phillip Seymour Hoffmant is méltatja, azt mondja, olyan őt munka közben nézni, mintha színiiskolába járna. Nagyon lazán teszi a dolgát, nagyon szerény ugyanakkor, és nagyban hozzá fog járulni a film sikeréhez. 

A videó egy adott pontján be is játsszák Joshnak, amit Jen múlt héten nyilatkozott, és láthatjuk is Josh fejét a háttérben :-D

- Pikáns részletekre vágysz? - kérdezte Josh, majd így folytatta: - Ő olyan srác, akivel nagyon jókat poénkodunk, és ő tényleg egy nagyon jó ember. Nagyon hasonló a humorérzékünk, és mindketten nagyon szeretünk focizni. Szóval valóban nagyon jó páros vagyunk, emiatt, hogy ilyen sok közös van bennünk.

Végül Josh Horowitz azt firtatja, vajon Jennifer Lawrence megkomolyodott-e az előző forgatás óta:
- Ó, Istenem, dehogy, a helyzet egyre rosszabb - [közben érdemes nézni azt a lemondó fejet, amit Josh vág ;)]. A helyzet egyre rosszabb, kicsúszott a kezünkből az irányítás.
- Hogyan történhetett ez meg?
- Ha ott vagyunk a forgatáson együtt, én, Woody, Jen, olyanok vagyunk, mint egy csapat gyerek. De egy az egyben. Nincs megállás. Fogalmam sincs, hogy fogjuk megcsinálni ezt a filmet. Elképesztő.

Josh Horowitz még rákérdez, nem történtek-e véletlen balesetek, mint legutóbb, amire Josh azt mondja, hogy nem, ám egyszer Jennifer majdnem belerúgott, de időben leállította. Viszont Samnek megsérült a csuklója, de ez a szerep része volt.

1 megjegyzés:

  1. Köszi Ancsi az interjúkat! A lassú netem miatt nem néztem volna meg a videót, de ahogy írtad, érdemes volt. :)

    VálaszTörlés