2012. november 8., csütörtök

Jennifer Lawrence a decemberi (USA) Elle címlapján

Ezek a címlapfotók egyébiránt már régebb óta kinn vannak, de önmagukban nem akartam annyira kirakni őket (amikor így szétsminkelnek meg extravagánsan öltötztetnek egy színésznőt, nekem nem tetszős), de mostanra több kép és néhány cikkrészlet is kijött az újságból, szóval mindenképp megér egy bejegyzést.

Először a címlapok:



A képek és az a néhány idézet az ugrás után.
Egyelőre mondjuk csak a képek, de az este folyamán - amint lesz rá időm - lefordítom azt a néhány rövid idézetet is. Viszont addig is egy kulisszák mögötti videót is megnézhettek a képeken kívül.
Pótoltam az interjúrészleteket is. Rövid kis megjegyzések ezek, de még szerethetőbb lesz tőlük Jennifer :) (Pedig nálam nem indult nagy reményekkel. De egyre jobban kedvelem szerénységét, egyszerűségét, hétköznapiságát)


Nos, ezekről mesél Jennifer az Elle-ben:

Szerep kedvéért való fogyókúrázásról:
- Soha nem fogok éhezni egy szerep kedvéért... Nem akarom, hogy a kislányok azt mondják, "Úgy akarok kinézni, mint Katniss, úgyhogy inkább kihagyom a vacsorát." Ez olyasvalami, amellyel már az edzések során tudatosan foglalkoztam, amikor az ember azt akarja, hogy a teste tökéletesen nézzen ki. Arra törekedtem, hogy a testem fittnek és erősnek látszódjon, nem pedig vékonynak és alultápláltnak.

Nicholas Hoult, brit színészel való kapcsolatáról:
- A párom a legjobb barátom is egyben és remélhetőleg én is az vagyok neki. Ő az, akit legjobban szeretek, ha ott van velem, és sokkal többet nevetek vele, mint bárki mással. Képesek vagyunk Cheetost enni és strandröplabdát nézni, miközben olyan perverzek leszünk, mint Homer Simpson, és azt nézzük, "Ó, neki tökjó segge van." Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen eltérően vélekedhetünk a hátsókról.



Ami a szívén, az a száján:
- Soha nem tudom, mit fogok mondani és ez borzasztó. De ezt egyébként nem is tartom jónak semmilyen szempontból. Ha egyszer idősebb leszek, sokkal érettebb és átgondoltabb leszek. És ügyelek majd arra, mit is mondok. Egyszer majd felnövök talán... Amikor távozunk valahonnan, mindog görcs van a gyomronban, hogy "Ó, vajon valami rosszat mondtam? Egyszer még megjárom."




Az események irányításáról:
- A színészet, a forgatás, a forgatókönyvek és az irodalom azon a néhány dolog egyike, amely kapcsán 100 százalékig magabiztos vagyok. Pontosan tudom, mit teszek. Egyszerűen értem és imádom. Ha forgatáson vagyok, akkor érzem csak otthon magam és akkor érzem, hogy én irányítom az eseményeket.




Visszafogott életéről: 
10 millió dollárom van, de még mindig szüleim lakásában élek. Mindig is egy apró, patkány-járta lakásom volt New yorkban, vagy egy kis lakás Los Angelesben, vagy egy rendes ház Kentuckyban. Számomra nagyon bizarr lenne egyedül élni egy hatalmas kastélyban.



Forrás: ELLE

3 megjegyzés:

  1. Bírom a csajt, jó fej kisasszony. :)
    A képen látható ruhák nem is rosszak. De a frizurája, mint akit jól megtéptek... meg az a vörös rúzs... juj.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk Katniss-szel kapcsolatban nem értek egyet. Sztem Katnissnek olyan soványnak kellene lennie, amilyenre ne vágyhasson senki. És bár szerintem az edzésekkel leadott Jen a kerekségéből, de nem néz ki úgy, mint egy éhező.
      Mondjuk senki más sem az első film Kiválasztottjai közül...

      Törlés
    2. Na igen, erről a kis "súlyproblémáról" már olvastam. De ahogy Jen is mondta, Katniss vadászott, gyűjtögetett, cserélgette a kaját, szóval azért akadt rajta hús.
      De tény, hogy a filmben senki sem volt túlságosan sovány.

      Törlés