2012. november 3., szombat

Innen-onnan, 41.

Nem szeretem, amikor ennyire nincsenek hírek, de mint annyiszor, más projektekkel kapcsolatban meg sok mindent kaptunk. Kivételesen azonban nem elsősorban a főbb szereplők kapcsán.

Persze azért egy-egy Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson jelenet nélkül nem lehetne teljes ez a bejegyzés.
Jennifer Lawrence-t a Silver Linings Playbookban láthatjuk Bradley Cooperrel, egy vacsora alatti beszélgetés során. Mondjuk aki ért kicsit angolul, az rá fog jönni, hogy tartogat majd érdekességeket a film, amelyet remélem, januárban tényleg megnézhetünk a magyar mozikban is:


Jenniferről még egy jelenetfotó is megjelent a filmből:


Josh Hutcehrsonnak a Red Dawn című filmje lesz hamarosan aktuális (aminek magyar mozis bemutatójáról sajnos még mindig nem tudni semmit - pedig ez is megnézős lenne szerintem). A filmből ezúttal szintén egy rövid jelenetet láthatunk (a végén váratlanul Josh is felbukkan), és egy TV spot is megjelent a napokban:



A folytatásban Willow Shields interjúrészlet, jelenet és új szerep hír, E. Roger Mitchell nálunk is bemutatásra kerülő filmjének előzetese, Jena Malone új szerepe és Philip Seymour Hoffman The Master című filmjének török poszterei:



Willow Shileds a Haunting Hour című sorozat egyik epizódjában látható, ennek kapcsán készített vele interjút az MTV, ebből fordítok egy rövid részletet:

Mit tudnál elmondani nekünk az "Intruders" című epizódban játszott karakteredről?
Egy Eve nevű lányt alakítok, aki nagyon felhúzza magát, amikor kisöccse születik, és minden figyelem ráirányul. Eve mindaddig síkideg, amíg nem találkozik valakivel, aki lehetőséget kínál számára, hogy teljesen más életet éljen. Eve-nek ekkor meg kell hoznia néhány nagyon nehéz döntést.

Milyen volt a meghallgatási folyamat?
Nem hallgattak meg a szerepre, hanem felajánlották azt nekem, én pedig nagyon izgatott voltam, hogy szerepelhetek a Haunting Hourban. Ez egy nagyon klassz sorozat, az Intruders című rész forgatása pedig nagyon jó buli volt.

A következőkben ebből is láthattok egy rövidebb részletet:


A Variety cikke pedig arról tudósít, hogy Willow Shields a The Wonder 3D című filmben is szerepel jövőre, amely egy 14 éves lányról szól (őt alakítja Shields), aki két osztálytársával együtt megtalálja a szivárvány végét. Amint belépnek a szivárványba,  a lányok Kínába kerülnek, ahol a helyi hatóságok és egy rejtélyes szervezet is üldözni kezdi őket.
A filmet - amint az a címéből is látható - 3D-ben forgatják, mégpedig ugyanaz a Pixomondo filmstúdió, amely a Leleményes Hugóban végzett speciális effektusaiért Oscar-, az HBO Trónok harca című sorozatában végzett munkájukért pedig Emmy-díjat nyert. 

A Futótűzben Chaff szerepét alakító E. Roger Mitchell Kényszerleszállás című filmjét mától játsszák a kinti mozik, ám 2013. január 24-től mi is megnézhetjük a magyar mozikban. Íme a film alaptörténete:

Whip Whitaker (Denzel Washington) veterán pilóta, aki egy légikatasztrófát követően szinte a csodával határos módon hajt végre kényszerleszállást gépével, és így megmenti csaknem az összes utasa életét. A baleset után Whipet nemzeti hősként ünneplik, de ahogy egyre több részletre derül fény, egyre több kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy igazából kinek vagy minek a hibája volt az, ami a repülőn történt… Forrás

E. Roger Mitchell a filmben a Nemzeti Közlekedésbiztonsági Tanács képviselőjét alakítja:



Jena Malonénak zsúfolt éve lesz jövőre, ugyanis a Kiválasztotton kívül többek között a The Wait című filmben is szerepel majd. A film egy természetfeletti jelenségekkel foglalkozó film, amely egy családról szól, akik rejtélyes telefonhívást kapnak, miután feladják a reményt, hogy elhunyt édesanyjuk feltámadhat.
A filmet M. Blash rendezi, akinek ez a második rendezése a 2006-os Lying után, amelynek egyik főszerepét szintén Jena Malone alakította.

Philip Seymour Hoffman The Master című filmjét a törökök jövő héttől láthatják, ennek örömére kaptak két posztert is, amelyeket itt láthattok:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése