2012. november 22., csütörtök

Már csak 1 év választ el minket a Futótűz filmváltozatától!!

És 2 év a Kiválasztott 1., 3 év pedig a Kiválasztott 2. részének mozis megjelenéséig.

  • Az elmúlt hónap minden bizonnyal legnagyobb újdonsága a néhány napja megjelent mozgó poszter, amely immáron hivatalossá teszi az Éhezők Viadala folytatásának bejelentését. A poszternek most csak a statikus verzióját láthatjátok itt, a mozgóverzióért IDE kattintsatok.
  • Közben a háttérben zajlik a forgatás, amely épp a közepén tart, Jennifer Lawrence legalábbis rendre ezt nyilatkozza. Most úgy tűnik, az atlantai felvételek elkészültek, és már csak a Hawaii szigeteken zajlók vannak hátra, ahol a hírek szerint november 26-ától december 22-ig zajlik a forgatás. 
  • Ha minden kötél szakad, akkor azonban elhúzhatják a forgatást, vagy akár pótfelvételeket is készíthetnek, legalábbis Jennifer Lawrence ráér egészen áprilisig, következő X-Men filmjének forgatása akkor kezdődik ugyanis. 
  • Az elmúlt hónapban azonban szinte csak egy-egy forgatási helyszínről kaptunk fotót, a szeptember közepén tapasztalt invázió elült. Úgy tűnik, a film forgatása a tavalyihoz hasonlóan ezúttal is hét lakat alatt zajlik. 
Ui.: Eredetileg úgy terveztem, hogy most már Futótűz hangulatú fejlécet teszek ki, de a DVD megjelenésére várva aztán végül mégis emellett döntöttem. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése