2012. november 19., hétfő

Minden lázadás egy szikrával keződik!

Köszönet Erykának a linkért, bár mint a chat-ben is kifejtettem, teljesen tanácstalan vagyok a poszterrel kapcsolatban, hiszen egyetlen hivatalos forráson (Lionsgate oldal vagy FB profil) sem látom, azonban a munka erősen emlékeztet a tavalyi első-poszterre, ami szintén így forgatás közepén jelent meg. Ha hivatalos, napokon belül kiderül, és bevallom, én számítok arra is, hogy az a bizonyos logó bemutató videó is hivatalossá válik lassan. Elvégre is az Alkonyat-bemutatásának első hétvégéjén túl vagyunk. Na, de addig is, íme a poszter:

Forrás: Tumblr

UPDATE:
Közben a chat-en kilogikáztuk [pontosabban Petra és Dóri voltak az értelmi szerzők :)], hogy a kitűző karimáján jobb oldalt lenn van egy OLLIVANDERS(?) felirat, amely inkább arra utal, hogy rajongói munkáról van szó. Különösen, hogy hivatalos helyen azóta sem jelent meg. 

1 megjegyzés:

  1. Tényleg nem hivatalos, de szerintem a Lionsgate sárgulhat az irigységtől, mert nagyon profi munka :) Mondjuk én valami hasonlóra számítok tőlük is, de majd meglátjuk. Köszi, hogy kiraktad :)

    VálaszTörlés