2012. november 18., vasárnap

Innen-onnan, 43.

De nem szeretem, amikor így hétvégén mégannyira sincsenek hírek, mint mondjuk hétközben, de legalább van idő összeszedni az egyéb dolgokat a filmek szereplőiről:

Nem lehet panasz, Jenniferről bőven volt hír a héten, mint tudjuk, a Silver Linings Playbook megjelenése okán kattant rá a sajtó. Így aztán most nem is azt firtatom (pláne, hogy a napokban még úgyis várhatóak ezzel kapcsolatos anyagok, hisz a film kint jövő héttől látható). 

Jennifer Lawrencet a héten a Vouge emelte ki különkiadásában, mint új Sztárstílus Megtestesítője:

Forrás: Vouge

Jennifer Lawrence nevét 2010 óta ismerik világszerte, amikor is a Hallgatás törvényében eljátszott szerepéért Oscar-díjra jelölték, de az Éhezők Viadalában nyújtott előadása a főszereplő, Katniss Everdeen szerepében szintén hozzásegítette, hogy a szupersztárság szintjére emelkedjen. A Kentucky-születésű, Santa Monicában élő lenszőke hajú színésznő, természetes, szellős ruhákat hord, ám 2012-ben láthattuk Prabal Gurung, Viktor & Rolf ruhákban is, nemrégiben pedig egy Raf Simons Dior számára készített kreációjában jelent meg - végülis ő a márka legújabb arca. Új, merész, barna hajával, Lawrence nem mutatja jelét, hogy biztonsági játékra törekedne jövőbeli vörös szőnyeges megjelenési alkalmával, amelyekből pedig nem lesz hiány, hiszen még két [három] Éhezők Viadala rész van a láthatáron. 

Jenről van egy remek képünk a Georgia Aquariumból is, ahol már a stáb több tagja (Willow Shileds, Amandla Stenberg és Josh Hutcherson is) járt már.


Josh Hutcherson Red Dawn című projektjének promója nem dübörög olyan hangosan, mint Jen SLP-jéé, de azért a héten is előkerült egy új előzetese a filmnek:


Az ugrás után még több Josh, Wes Bentley, Woody Harrelson, Elizabeth Banks és Lenny Kravitz.



Josh új szerephez is jutott a napokban, mégpedig Paradise Lost című filmjében lesz majd látható, ha jól értelmezem, főszerepben.
A film egy Nick nevű, sikeres, fiatal ír szörfös (Josh Hutcherson alakításában) történetét követi nyomon, aki úgy érzi, minden álma valóra vált, amikor Kolumbiába utazik, hogy meglátogassa bátyját. A helyszínen idillikus kis lagúnák, fehér parti homok, Nick pedig őrült szerelemre lobban egy fiatal, kolumbiai lány, Maria iránt. Minden tökéletesnek tűnik, egészen addig, amíg Nick meg nem ismerkedik a lány nagybátyjával, Pablo Escobarral (Benicio del Toro).
Az 1949-es születésű Pablo Escobar híres kolumbiai kokainkereskedő volt, aki 1993-ban egy nagyszabású embervadászat során veszti életét. 
A filmet az olasz színész, Andrea Di Stefano rendezi, akinek ez első rendezése. A forgatás 2013 márciusában kezdődik Panamában. Forrás: Cineuropa

Josh is felkerült listára a héten, mégpedig rögtön kettőre is a People magazinban.
Az egyik a "Legszexisebb fickók, akik szeretik a kutyáikat":


A másik lista pedig az Egyesült Államok minden egyes államából megnevez egy-egy "Legszexibb pasit", ahol Josh természetsen a legszexibb Kentucky fickó. Ebben a kategóriában még egy Éhezők Viadala vonatkozás is van, mégpedig Wes Bentley, aki Arkansasban szerezte meg ugyanezt a megtisztelő címet. Nem is tudom, mit kezdenénk a vasárnap délutánjainkkal ilyen listák nélkül ;)


Woody Harrelsonnak a Now You See Me című filmjéről legutóbb áprilisban láttunk forgatási képeket, azóta csönd volt a film felől. Most megjelent a film előzetese, megtudhatjuk, hogy kinn közel fél évvel (!) eltolták a film mozis megjelenését és néhány jelenetfotó is érkezett.

Emlékeztetőül: a film olyan illúzionistákról szól, akik produkciójuk részeként kirabolnak egy-egy bankot, és a megszerzett pénz teljes egészét a közönségnek adják. Az FBI azonban vizsgálatot indít azzal kapcsolatban, hogy a csoport hogyan hajtja végre trükkjét. Az előzetes alapján izgalmas filmre számíthatunk, remélem, eljut hozzánk. Kinn 2013. január 18-ról tolták el a bemutatót június 7-re.


Íme a jelenetfotók:


Forrás és még több kép: Collider

Elizabeth Banksről is érkezett egy jelenetfotó, egyik jövőre bemutatásra kerülő filmjéből, a Movie 43-ból, amely több szálon futó vígjáték, amelyet nem ajánlanak azoknak, akinek nem elég erős a gyomra...


Lenny Kravitz gyerekszobát/játékszobát tervezett, és ennek eredményét töltötte fel Instagram profiljára. Hááát... [szerintem maradjon inkább a zene és a színészet világánál ;)]


3 megjegyzés:

  1. Egy kis átalakítás a Georgia Aquariumos ruhán és olyan lesz mint a futótüzes testhez álló kezeslábas. Már látom, hogy a photoshop bajnok rajongók miként fognak új képeket alkotni. :))
    Josh kutyája még mindig ultra édes. Egyébként még jó, hogy van ennyiféle lista, így mindenkinek van esélye felkerülni rá. :D
    Kíváncsi vagyok a Red Dawnra, nem csak Josh miatt. (khm, Chris Hemsworth ;) )
    Lenny pedig egy kicsit Alice csodaországos Szívkirálynősre vette a figurát. :D Nem tűnik túl kényelmesnek az a fotel... ;)
    (Apropó: Jennifer gondolom az új Sztárstílus és nem az új Szárstílus megtestesítője :D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jah, a kezeslábas nekem is eszembe jutott. De a photoshop-kedvelő rajongók már eddig is klassz kezeslábas képeket készítettek :)
      A Red Dawnt én is megnézném, ráadásul ez egy régebbi ismert film remake-je, nem is értem, miért nincs még itthon komolyabban szó róla :/

      A "Szárstílust" meg javítottam :-D Köszi, hogy szóltál, legalább egyvalaki elolvassa, amit írok :) (ehh, mindig több hibát hagyok az anyagokban, mint szeretnék, de majd figyelek. Oks, tudom, nem kötözködni akartál!!)

      Törlés
    2. Én is furcsálom, hogy szinte csak itt olvastam a filmről, pedig azért elég sok filmes oldat szoktam nézni. :O Pont a hétvégén néztem, hogy szombaton adni fogja az MGM az eredeti filmet, majd meg is nézem, eddig még nem láttam. :)

      Törlés