2012. november 20., kedd

Jennifer Lawrence a Futótűz szereplőgárdájáról

Jennifer Lawrence Napos oldal promója tovább robog, tegnap este lezajlott a Los Angelesi premier is, amelyről az újságírók Futótűz-morzsákat is csipegettek. Ezekből hozok egy csokorra valót:

Credit: Getty Premium

Az MTV-nek például azt árulta el, mit is szeret legjobban Sam Claflinben:
- Ez nem kérdés számomra - mondta Jennifer. - Josh Hutchersont. Nagyon egymásra találtak. Teljes értékű "pasiszerelem", ami köztük van, nagyon pasis és nagyon imádnivaló. Nagyon aranyos. Idegesítő, de nagyon aranyos. 

Jennifer az MTV-nek Claflin színészi képeségeit is dicsérte:
- Nagyon édes, nagyszerű, csodálatos színész. - nyilatkozta még a Torontói Filmfesztiválon. - Nagyon remek az amerikai akcantusa. - tette még hozzá. 

Jennifer az E!Online-nak is beszélt a két srác haverságáról:
- Sam és Josh teljesen belezúgtak egymásba. - mondta, majd itt is elismételte, milyen aranyosnak tartja a két srác egymásra találását. -  Majd meg őrülnek egymásért, és teljességgel elválaszthatatlanok. - folytatta. - Hihetetlen.

Persze nem csak Claflin az egyetlen újonc a Futótűz forgatásán, hiszen Jena Malone, Philip Seymour Hoffman, Amanda Plummer és Jeffrey Wright is csak a nyáron csatlakozott a produkcióhoz. Jennifer elmondása szerint nem éppen nagy szeretettel fogadták őket ;), legalábbis így fogalmaz:
- Állandóan püföljük egymást - mondta Lawrecne. - Az egész testem teli van véraláfutással. Szóval ez csak egyfajta "Üdv a forgatáson!" - beavatás.

Ésvégül az Access Hollywood újságírójának is beszélt pár szóban a Futótűz forgatásáról:
- Jól halad a forgatás. - mondta a színésznő a Napos oldal Los Angelesi premierjén hétfő este. - Új szereplőtársaink vannak, akik csodálatosak. Jeffrey Wright, Jenna Malone, Amanda Plummer - és tényleg minden a legnagyobb rendben halad. 

2 megjegyzés:

  1. Milyen bájos lehet egy forgatási nap, amikor mindkét srác dolgozik :)

    VálaszTörlés
  2. Arany csillagaim *-* Szomszédba jöhetnének mindketten, nem bánnám :)

    VálaszTörlés