2012. november 9., péntek

Minden, amit az Éhezők Viadala DVD-jéről tudni lehet!

A DVD Extrán megjelentek az Éhezők Viadala DVD részletei:

Az Éhezők Viadala 2012. december 5-én jelenik meg egy- és duplalemezes DVD-n, valamint duplalemezes BD-n (ahol az extralemez DVD-formátumú lesz) a ProVideo gondozásában. A filmet valamennyi kiadvány eredeti (2.40:1) képarányban, DVD-n DD5.1-es magyar és angol hang és magyar felirat, BD-n pedig dts-HD MA 5.1-es magyar és angol hang és magyar felirat kíséretében tartalmazza. Extra az egylemezes változaton nem lesz, míg a duplalemezes DVD és a BD extra lemezének tartalma megegyezik egymással, és az ott található extrák kivétel nélkül magyar feliratosak lesznek:
  • A játékmester: Suzanne Collins és Az Éhezők Viadala-jelenség
  • Az egész világ figyel: Így készült Az éhezők viadala - nyolcrészes dokumentumfilm
  • Levelek a rózsakertből - Donald Sutherland felkészülése és gondolatai a szerepéről
  • A viadal irányítása - az irányító központ megalkotása
  • Beszélgetés Gary Ross-szal és Elvis Mitchell-lel
  • A filmben látható propagandafilm teljes terjedelmében
Éééés borítóink is vannak!!


UPDATE!
Ami pedig az árakat illeti: az egylemezes változat ára 3.290 Ft, a duplalemezes DVD3.990 Ft, a duplalemezes BD-é pedig 6.990 Ft lesz.
Az ugrás után a szinopszis és a BD borítója:

Az egykori Észak-Amerika romjain létrejött Panemben a Kapitólium minden évben kisorsol az ország tizenkét körzetéből egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, hogy részt vegyenek az Éhezők Viadalán. A tizenhat éves Katniss Everdeen önként vállalja húga helyett az életre-halálra menő küzdelmet, és az Arénában olyan kiválasztottakkal kell megvívnia, akik egész életükben a viadalra készültek. Ha vissza akar térni a Tizenkettedik Körzetbe, Katnissnak minden ügyességére szüksége lesz, és közben roppant súlyú döntések várnak rá: választania kell emberség és túlélés, szerelem és élet között.

Forrás: DVD Extra

7 megjegyzés:

  1. Ajj, nem bírok várni *-* Az áráról nincs semmi hír? Mert jelenleg 5000 Ft-ot tudnék rá költeni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Benne van a cikkben.
      "Ami pedig az árakat illeti: az egylemezes változat ára 3.290 Ft, a duplalemezes DVD-é 3.990 Ft, a duplalemezes BD-é pedig 6.990 Ft lesz."

      Törlés
    2. Hipp! Azt utólag tettem bele én is, mert nem a DVD Extrás cikkben találtam meg, hanem egy másik helyen. Szóval, amikor még Dóri kérdezett, teljesen jogos volt a kérdés. :) (Ok, én sem írtam oda, hogy UPDATE!)

      Törlés
    3. Ez esetben nem szóltam :) ;)

      Törlés
  2. Egész elfogadhatóak az árak szerintem :)
    De mivan,ha karácsonyra elfogy?? Pedig az lenne a legjobb karácsonyi ajándék :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem kizárt, hogy elfogyjon, de esetleg lehet írni a Jézuskának (kinek-minek), hogy érdemes előrendelni ;) Akkor olcsóbban be lehet szerezni és biztosabb is. Ha lesznek előrendelési lehetőségek, csinálok belőlük egy összefoglalót. Szerintem 1-2 héten belül lehet ilyesmire számítani. Egyelőre én is kivárok...

      Törlés
  3. Én mindenképpen meg fogom venni! :)

    VálaszTörlés