2011. november 20., vasárnap

Woody Harrelson ismét karakteréről és 4(!!) filmről beszél + 2 új still

Nemrégiben az MTV beszélgetett Woody Harrelsonnal karakteréről és Az Éhezők Viadaláról. Többek között azrról beszél, hogy 4(!!) filmre szerződött le!

- Még soha nem forgattam sorozatot, most viszont négy istenverte filmre szerződtem le. - mondja Woody nevetve. 

A film, és a könyv alaptörténete a jövőben játszódik és arról szól, hogy 12 körzetből kiválasztanak egy-egy fiút és lányt, és egy kiképzést követően elküldik őket, hogy életre-halálra harcoljanak egy TV-show kedvéért. 
- Szeretem Gary Ross-t, úgy vélem, nagyszerű rendező és csodálatos fickó. A filmet szinte lehetetlen körülírni, annyira szokatlan történet, nem olyasmi, amit már láthattunk korábban. 

A film főszerepeiben Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson, és arról kérdeztük Woody-t, milyenek voltak ők a forgatáson. 
- Szerintem ők bámulatos színészek, fantasztikus munkát végeztek. Igazán megtettek mindent, keményen dolgoztak, igazán keményen meg kellett küzdeniük különösképp a harcjelenetekkel. Emberekként pedig? Annyit viccelődtek, amennyit csak lehetett, igazán szórakoztató emberek.

Megmutattuk Woodynak a nemrégiben kiadott róla készült karakterposztert, amelyen állig érő szőke fürtökkel látható. Megkérdeztük a külsejével kapcsolatban:
- Amikor azon gondolkodtam, hogy hogyan építsem fel a karaktert, a bátyámmal lógtam, és neki pont ilyen haja van. - mondja nevetve - Mire én 'Oké, vegyünk egy parókát és csináljunk Bret Harrelson-frizurát!', és igen, megcsináltuk, nagyon vagány, imádom ezt a külsőt. [Haymitch] vicces figura, szerintem szórakoztató lesz a filmben is!


És ha már Haymitch, köszönet Lupinak, hogy megtalálta nekünk következő stillt, amelyen Haymtch Cinna és Peeta társaságában látható.


És bár nem szorosan ide kötődik, de van mára egy másik jelenetfotónk is, igaz, azt a képet már láthattuk az előzetesben, de azért ne maradjon ki:

9 megjegyzés:

  1. ez a kép nagyon jó! :) nem emlékszem, hogy láttam volna Lenny Kravitz-et filmben, de Cinnának annyira jó, hogy ááá, nem is találhattak volna jobbat. :)
    arra (is)kíváncsi vagyok, hogy fogják-e mutatni Haymitch-et miközben a viadal zajlik. mármint, hogy mire hogy reagál, meg hogy szurkol (ez csúnyán hangzik, de na..) a gyerekeknek. például, mikor nem küld vizet, mert patak van a közelben, vagy mikor az altatószert küldi, vagy mikor Ruta meghal...
    fú, nagyon várom már a márciust! :)

    VálaszTörlés
  2. A Precious - A boldogság árában szerepelt. Látni én sem láttam, de azt olvastam róla, nagyon jó volt. Én bízok benne. Tökös csávó, hozni fogja Cinna szerepét.

    Woody Haymitch-étől félek kicsit. Túl "jó" lesz. Én gyűlöltem az elején. Eleve nehezen viselem, ha valaki alkoholista (okkal vagy ok nélkül, mindegy), és a fickó elég primitív az elején. Persze aztán minden a helyére kerül, mi is megértjük őt, és ő is teszi a dolgát, de számomra Haymitch sok minden, csak nem vicces.

    De meglátjuk :) Én is kíváncsi vagyok a filmre :)

    VálaszTörlés
  3. 4. filmre?? Nem korai ez egy kicsit? Jó, valószínű, h elég nagy sikere lesz a filmnek - a könyv miatt is -, de nekem ez akkor is fura. És a többiek? Itt most megint eszembe jut Jennifer L., aki szerintem már most is túl idős, egy 16 éves lány megformálására, és akkor mi lesz később, ha ő fogja játszani a további filmekben Katnisst? Már pedig, csak nem váltják le..
    Azért számomra durva, h ők már ennyire előre terveztek.

    VálaszTörlés
  4. Nem tudok válaszolni a kérdéseidre, de sejtem, hogy ezek inkább költőiek. De jogosak, persze. Olvastam angol nyelvű cikkek közt - persze csak főcímben, aztán nem fordítottam le a teljes cikket, mert közben jöttek jobb anyagok - hogy a Lionsgate (a HG-t gyártó filmstúdió) gyakorlatilag mindent a HG sikerére alapoz. Ami valóban várható, de... azért rizikós.

    Jennifer valóban túl idős, de ha bejön a film, elképzelhetetlen, hogy ne ő folytassa - véleményem szerint, persze. Végülis Rob 23-24 volt, mikor a Hajnalhasadás filmeket forgatta, amelyekben ő továbbra is 17.

    De idővel minden kiderül!

    VálaszTörlés
  5. A márciust én is nagyon várom.. addig maradnak nekünk a képek, a cikkek és a trailerek:).
    (erről jut eszembe, ha valaki elárulja, hogy lehet hozzájutni egy nagy ÉV filmes plakáthoz, annak örökre adósa lennék - már minden követ megmozgattam, de kb, mintha a koronát szeretném megszerezni, úgy őrzik őket:)). off vége:).

    Nem tudom, nekem semmi bajom nincs Woody-val. Amikor a könyvben Haymitch-ről olvastam, nekem rögtön ő ugrott be. Láttam pár olyan filmben, ahol ilyen megrögzött alkoholistát játszott, szerintem profin el fogja játszani (mert szerintem mindemellett jó színész is).

    A trilógia óriási siker lett világszerte. Szerintem ebből indulnak ki és készülnek arra, hogy minél több bőrt lehúzzanak róla - értem itt pl, hogy az utolsó részt két részben forgatják le..
    Bár nekem akárhány részben jöhet, csak már láthassam:))).

    VálaszTörlés
  6. Ancsi - a képet pedig ne köszönd, ha találok valami újat, majd szólok - én örülök, hogy segíthettem:). Az FB-n folyamatosan posztolnak újabbnál újabb dolgokat a filmről - de gondolom azokat a forrásokat Te is ismered:).

    VálaszTörlés
  7. Persze-persze, olvasom az FB-t, néha onnan hozok anyagot :) De akárhány oldalt is néz az ember akárhányszor is, biztos lesz, ami elkerüli a figyelmét. Ez a kép viszont túl jó ahhoz, hogy ez történjen vele :)

    VálaszTörlés
  8. És ezt az új, keverék trailert láttad? Félig a hivatalos, félig pedig fan-made..
    Szerintem nagyon jó lett:)))
    http://www.youtube.com/watch?v=uyrYJb4HaTw&feature=share

    VálaszTörlés
  9. Húú, Lupi! Van egy hatása ennek a klipnek, az biztos! Köszi! :)

    VálaszTörlés