2011. november 14., hétfő

Az előzetes :)

Most csak ennyi időm van, hogy berakjam gyors', remélem, nem kapják le a YT-ról. Ha igen, majd pótolom... Kinek hogy tetszik? Mit gondoltok?

UPDATE: Cseréltem a videót, immáron a forgalmazó, Forum Hungary feliratos előzetese látható itt. :-)

9 megjegyzés:

  1. nekem tetszik, most még jobban várom a filmet. :) remélem, lesz még előzetes március előtt... ebből a két és fél percből véleményt alkotva, szerintem nem lesz panasz Jenniferre. :) de én elfogult vagyok. =) ő játszotta a fiatal Mistic-et az X-men-ben.
    ó, arra is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz és nem lesz benne a filmben. úgy hallottam, Collins (is) írja a forgatókönyvet.

    VálaszTörlés
  2. Én kezdettől egy véknyabb arcú, fiatalabb, fiatalosabb lányt képzeltem Katnissnek. Az alakításától nem félek, az rendben van/lesz, dicsérik nagyon a rendező/szerző, és hát nyilván meg fogom szokni idővel. Idő meg lesz rá, ha lesz 3-4 film :)
    Az meg már az én egyéni szocproblémám, hogy Katniss láthatóan nem éhezik ;)

    Gale meg Peeta tökéletes, többiek is rendben vannak, még Haymitch-et szoknom kell, abban meg titkon reménykedek, hogy január környékén kapunk egy másik előzetest is, amelyben kicsit többet láthatunk a Viadalból is. :)

    VálaszTörlés
  3. Helló!
    A trailert leadják majd Magyarországon a mozikban a BD előtt?

    VálaszTörlés
  4. Ezt nem tudom. Megkérdem majd olyanoktól, akik voltak a premieren, illetve én magam is nézek majd BD-t, de az "csak" pénteken lesz majd. De majd, ha tudok valamit kiírom. Amúgy a kérdés az én fantáziámat is foglalkoztatja, bevallom :))

    VálaszTörlés
  5. Leadták, de sajnos csak a rövidet - illetve az Alléban csak a rövidet adták le, nem tudom, hogy máshol lement-e a hosszú.
    De így is élmény volt végre nagy képernyőn látni az égő fecsegőposzátás jelképet:)).

    VálaszTörlés
  6. Én egy vidéki nagyvárosi Cinemacityben néztem meg a BD-t, ott nem volt előtte Éhezők Viadala előzetes. Volt viszont Halhatatlanok veszettül szemcsésen, ami szánalmas volt, hiszen az már most is megy mozikban, másrészt az a minőség irtó ciki volt. Csak lestem...

    De köszi az infót :)))

    VálaszTörlés
  7. Mi azt nem értettük, hogy egy nem 3D-s film előtt (BD) miért kellett 3D-s filmelőzeteseket adni?
    Mert itt is leadták a Halhatlatlanok és a Csizmás, a kandúr trailerjét - persze 3D-sen...
    No comment:).

    VálaszTörlés
  8. A kérdés jó :)
    Én múlt héten néztem a Halhatatlanokat, ott meg nem győztem levenni a szemüvegemet, amikor 2D-s előzeteseket nyomattak. De legalább ott meg láthattam a Hajnahasadás előzetesét szélesvásznon :)

    VálaszTörlés
  9. Naja, ez oda-vissza megy:) a Halhatlatlanok nem volt rossz film, csak ott meg azért morogtam, hogy miért erőszakolják ránk a 3D-t? Ez a film simán elment volna 2D-ben is..
    Pénz-pénz-pénz..
    De remélem előbb-utóbb leadják az ÉV hosszabb trailerjét is..
    Ha látom valahol, majd szólok:).

    VálaszTörlés