2011. november 19., szombat

Filmkockák

Az előzetes megjelenésével várható volt, hogy rengeteg új képhez is hozzájuthatunk a filmből, és itt nem hivatalos jelenetfotókra (stillekre) gondolok, hanem előzetesből kivágott képekre. Az egyik rajongó megtette nekünk, hogy kivágott pár képet és elküldte az egyik rajongói oldalnak, én pedig tovább mazsoláztam belőlük. Sok szereplőt most látunk elsőzör sminkben, jelmezben, úgyhogy talán érdemes kiragadni ezeket a pillanatfelvételeket. Íme:

1. Két dolog miatt érdekes a kép: az egyik Flickerman figurája, aki a Viadal előtti (és utáni) interjúkat készíti, a fickó a kék parókával, nos ő az. A másik pedig Katniss ruhája, amelyen én most a lángnyelveket még nem látom, és bevallom, nem is ilyennek képzeltem, de azért maradhat. :) Katniss arcáról "sugárzik" a lelkesedés.


2. Effie az Aratás-napon. Nem mondom, hogy jobb a sminkje, mint a hivatalos jelenetképen, de mint már - talán - írtam, Banks személye képes lágyítani azokon a vonásokon, ami sokat jelent szerintem.


3. Prim a sorsolás előtt. 


4. Peeta. Szerintem nem kell kommentár. Számomra Primet is, őt is eltalálták a válogatáson. 


5. A Kapitólium. Bevallom, nekem kicsit futurisztikusak némely képek, de végülis ez egy jövőben játszódó történet, nem is értem, min csodálkozok :)


6. Snow elnök itt valószínűleg csak feltűnik a Viadal nyitó/záróceremóniáján, igazából számomra a Futótűzben kristályosodott ki, hogy a diktatórikus rendszer nagyrészt az ő gonoszságából táplálkozik. Mindenesetre biztos vagyok benne, hogy Donald Sutherland hibátlan alakítást nyújt majd.


7. A Kiképzőközpont. A futurisztikusság erre is jellemző. És talán még jobban szíven üt a történet, ha belegondolunk, milyen kicsi gyerekeket is küldenek itt a szinte biztos halálba...


8. Peeta az interjún. Talpig úriember.


9. Első igazi életkép Rutáról. Én már úgy megnézném a fák közt is. 


10. Cato, a Hivatásos. És mellette nem az Első körzetbeli fiút, Marvelt látjuk? A lány pedig mintha Clove lenne a bal oldalán azzal a kegyetlen tekintettel...


11. Seneca Crane, a Főjátékmester. Iszonyatosan jól eltalált figura!!!


12. Még egy Katniss kép. Közvetlenül a Viadal előtt. 


13. Cinna, a divatdiktátor stílustanácsadó, jóbarát az utolsó pillanatban is Katniss mellett áll. Amennyire teheti.


+1. Gale. Nagyon jól beállított pillanat, amely jól jelképezi a könyvben Gale szerepét. 


A képeket eredeti méretben, nagy felbontásban ITT találjátok!! És persze még többet is.

1 megjegyzés:

  1. A lángnyelves ruhát én is hiányoltam a trailerből, de szerintem direkt nem tették bele, mert elég ütős lesz valószínűleg és nem akarják előre lelőni a poént.
    Ha nagyon jó a szemed, vagy nagyon jól ki tudod kockázni a filmet, akkor egy pillanatra látható nagyon-nagyon piciben a nagyítóban, ahogy jönnek be a jelöltek.
    Engem igazából három jelenet fogott meg nagyon a trailerből.
    1. Ahogy Gale viszi kifelé Primet, Katniss önként jelentkezése után
    2. Amikor Katniss a "liftben" van és látszik rajta, hogy nagyon izgul (a 10-s képed is onnan van:).
    3. Amikor visszaszámolnak és mutatják Gale-t a dombon ülni (a +1-s képed).
    De önmagában is elég ütős lett szerintem az egész, nagyon jól összefoglalták azoknak is, akik nem olvasták a könyvet. Nem győztem újra és újra megnézni:).

    VálaszTörlés