2011. november 22., kedd

Lenny Kravitz az Éhezők Viadaláról

Lenny Kravitz napjaink egyik legsikeresebb rockzenésze, aki nyilván előtérbe helyezi az egoját, amikor fellép. Ám most, hogy szerepet kapott Az Éhezők Viadalában, Lenny azt mondja, a legfontosabb dolog, amire a színészet megtanítja, hogy hogyan helyezze háttérbe az egoját.

Kravitz 2009-ben mutatkozott be színészként, amikor a Precious - Az igazság árában szerepelt. Így mesél erről: - Soha nem jutott eszembe, hogy színészkedjek, egészen 2008-ig, amikor Lee Daniels rendező feljánlotta nekem a szerepet a Precious-ben Mariah Carey oldalán. Mariah szociális munkás, én pedig ápoló voltam a filmben. 
Amikor zenéről van szó, én kontrollálok mindent. A színészet azonban megtanított arra, hogyan helyezzem háttérbe az egomat. - tette hozzá.

Most Lenny ismét színészkedik, és ez a szerep pedig igazán komoly alázatot igényel. 
- Nemrégiben fejeztem be Az Éhezők Viadalának forgatását, Gary Ross vezetésével, Jennifer Lwarence-szel a főszerepben. Ez egy sci-fi sorozat, amely a sötét jövőben játszódik, ahol egy TV-ben közvetített valósgshow segítségével tartják félelemben a lakosságot. A filmben Cinna szerepét játszom, aki stílustanácsadó, aki a versenyzők ruháját tervezi.


És ha már Cinna, íme kikockázták a múltkori képből, és ezen már talán jobban látható:


2 megjegyzés:

  1. Köszönjük a gyorsaságod:). Pont most olvastam én is ezt az interjút:))).

    VálaszTörlés
  2. hm, így közelebbről öregebb, mint az elképzelt Cinna, de még mindig passzol. :)

    VálaszTörlés