2014. február 26., szerda

Robert Knepper még nem tud semmit leendő karakteréről a Kiválasztott filmekben

Robert Knepperrel a Zöld íjászban hamarosan [az USÁ-ban épp ma este] látható epizódszerepe kapcsán beszélt az MTV, akik megpedzették rejtélyes szerepét is a Kiválasztott filmekben. Úgy tűnik, nem lettek sokkal okosabbak, de azért íme a cikk:

A Lionsgate 2013. december 12-én jelentette be, hogy a színész alakítja Antonius szerepét Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. és 2. részében. Az egyetlen gond, hogy Antonius egy olyan karakter, aki nem is létezik a könyvben. Mivel a sorozat rendkívül könyvhűnek bizonyult mindezidáig, ez a fejlemény őrületbe kergeti a rajongókat.

Ezért aztán, amikor a Zöld íjász kapcsán telefonon kerestük meg Kneppert, feltettünk egy kérdést rejtélyes szerepével kapcsolatban is.
- Még nem tudom! - mondta Knepper nevetve. - Tudom, mire hallgattak meg. Tavaly nyáron volt a meghallgatás... Ez egy hatalmas film. Illetve egy hatalmas két részből álló film, és tudom, hogy végül nem azt fogom leforgatni, amit a meghallgatáson el kellett játszanom, de nagyon titkolóztak a dologról.

Az Éhezők Viadala jellegű kasszasikerek szereposztása nagyon hasonló: egy színész meghallgatása során bizonyos oldalakat megkap a forgatókönyvből, amely érzékelteti a karakter jellemét, de ez a forgatókönyv nem a készülő film tényleges forgatókönyve. Ez azért van így, hogy megakadályozzák, hogy bizonyos dolgok kiszivárogjanak vagy idő előtt napvilágot lássanak.

Knepper tehát megkapta a szerepet, sőt áprilisban Párizsba utazik, hogy leforgassa a rá vonatkozó részeket. Remélhetőleg akkor már konkrétabb rálátása lesz arra, mire is számíthatunk tőle. 
- Majd elmondom, ha megtudok valamit - folytatta Knepper. - Nos, lehet, hogy én egy kicsit hamarabb tájékozódom a dolgokról, mint ti, de hogy még nem vagyok képben, az biztos.
Forrás: MTV

5 megjegyzés:

  1. Kedves Dalma és mindenki más, aki kommentben akar nálam hirdetni!
    Nem teszek ki olyan kommentet, ami nem a bejegyzéshez kapcsolódik, és különösen ugrok arra, amikor valaki nálam akarja hirdetni az oldalát. Nem ez a blog profilja. De lehet, az lenne a legjobb, ha az egész fanfic sarkot leszedném úgy, ahogy van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, ezt még én sem tudtam, régebben én is írtam, hogy tegyél ki, bocsánat. :/ Csak azt hittem itt lehet. De szerintem nem kell leszedni a fanfic sarkot, mert én például ott találtam meg a kedvenc blogom. :)

      Törlés
    2. Mondjuk azért gondolj bele, milyen "hiteles", amikor tömegével jönnek olyan nevek, akik SOHA nem írtak előtte kommentet, ugyanazzal a sablonszöveggel, hogy "Tökjó a blogod, nagyon szeretem, minden nap feljövök, látom, hogy raksz ki blogokat, kitennéd az enyémet?" Ráadásul nagyon sokszor vadiúj oldalakról van szó, ami aznap készült el.

      Bennem ezek rossz érzéseket keltenek, mert én is a nulláról kezdtem két és fél éve, és nem más, nagyobb oldalak "hátán kapaszkodtam fel", hanem a rengeteg kitartó frissítés árán értem el, hogy sokan idetaláljanak és itt is maradjanak.

      Akit érdekel a blogszerkesztéssel kapcsolatos véleményem, az ITT megtalálja.

      Törlés
    3. Mondjuk igazad van... Bár én tényleg szeretem az oldalt, de mindegy.

      Törlés
  2. Tegnap megnéztem a Zöld Íjász új részét, szuper volt benne Robert, imádtam! Már nagyon kíváncsi vagyok rá, mi lesz a szerepe. De az elmondottak alapján úgy tűnik, még nem kezdte el a forgatást, szóval gondolom, csak a 2. részben lesz, nem?
    Ja és vmelyik nap véletlen kapcsolgattam a tévében, és a Szállító 3 ment, és mondom hú de ismerős ez a pasas, hasonlít Knepper-re, és most megnéztem IMDB-n és tényleg ő játszik benne :)

    VálaszTörlés