2014. február 14., péntek

Elizabeth Banks Cosmopolitan interjú

Az Effie-t alakító színésznő a Tökéletes hang 2. részéről, Jennifer Lawrence-ről és a Kiválasztottról is beszélt a Cosmopolitan nem túl hosszú interjújában:

Mindenki nagyon izgatottan várja a Tökéletes hang 2. részét. Miért épp ezt választottad rendezői bemutatkozásodnak?
Én voltam a forgatást felügyelő producer az első film során és kezdettől fogva benne voltam az egészben, szóval mostanra megérett bennem, hogy nagyobb felelősséget szeretnék vállalni a kamerák mögött. De örömmel várom, hogy visszatérjek a csajok közé és összehozzunk egy filmet, amiből csak úgy árad a vidámság, a nevetés, az öröm és a nagyszerű zenék, akárcsak az első filmben. 

Kiválaszthatnál egy számot, hogy elénekeld a második részben. Mi lenne az?
Ó, Istenem. Igazán szerettem az első részben a No Diggity-t és sokat beszéltünk a hagyományos rappelésről, szóval valami klasszikus lenne, talán LL Cool J egyik első száma, mert tudom, hogy a lányok szeretik őt.

Ha már arról beszélünk, mit szeretnek a lányok, elárulnál néhány bennfentes infót arról, milyen együtt lógni JLaw-val?
Nos, nemrégiben a Kiválasztott forgatásán megleptek egy születésnapi tortával. Nagyon klassz volt. Természetesen az első ember, aki rámozdult a sütimre, az Jennifer volt. Azt kell, hogy mondjam, ő egy olyan lány, aki szeret enni, és én ezt imádom benne!

Amíg az Éhezők Viadala új filmje megérkezik, lesz benne valami olyan meglepetés, amit addig nem láthatnak majd a rajongók?
Őszintén szólva nem beszélhetek a Kiválasztottról. Áááá! Mindkettő végére sérülünk majd kicsit. Azt gondolom, hogy az elszánt rajongók pontosan ugyanarra számíthatnak majd, mint amit az Éhezők Viadalában és a Futótűzben kaptak, a Kiválasztott filmváltozata is épp olyan hűséges lesz Suzanne Collins világához, a könyvekhez és a karaktereink is nagyon könyvhűek maradnak.

És milyen volt együtt dolgozni Philip Seymour Hoffmannal?
Erről inkább nem beszélnék. Hihetetlen színész volt, nagyon nagyra becsültem és borzasztóan fog hiányozni.

Milyen szépségtippeket adnál azoknak a huszonéveseknek, akik interjúra készülnek vagy folyamatosan úton vannak? Rád mindkettő jellemző!
Tudod, a lényeg a megfelelő folyadékpótlás, különösen télen. Minden csak a vízről szóljon! Gyakran történik olyan, amikor repülővel utazok, hogy nem iszok semmit, csak vizet, de abból több liternyit. Szeretek az ablaknál ülni, de mindig keresztülmászok az embereken, hogy ki tudjak menni a mosdóba. Én ilyen útitárs vagyok. De ezt kell tenni. Csak inni, inni és inni!
Forrás: Cosmopolitan

1 megjegyzés:

  1. "Természetesen az első ember, aki rámozdult a sütimre, az Jennifer volt" - szerünk Jen :D
    A tökéletes hang második része biztosan jó lesz, de nem hiszem, hogy beéri az elsőt...általában a második részek nem szoktak olyan jók lenni...persze vannak kivételek :D

    VálaszTörlés