2011. szeptember 6., kedd

A vetélytársak

És itt most nem Katniss Aréna-beli vetélytársaira gondolok, hanem két fiúra, aki a kialakuló szerelmi háromszög két csúcsát alkotja, illetve még inkább az őket alkotó színészekre, Josh Hutchersonra és Liam Hemsworth-re. Róluk hozok most egy kis ismertetőt!

Íme az EW cikkének rájuk vonatkozó részlete:

Josh Hutchersonnal, a 18 éves színésszel - akiért Gary Ross rendező nagyon küzdött, hogy kiválaszthassa a végtelenül tisztességes Peeta Mellark szerepére - egy hangulatos vacsora keretein belül találkozunk Asheville-ben, ahol épp az Éhezők Viadalának forgatása kellős közepén tartanak. Haját szőkére festették, frissen kigyúrt bicepsze is hitelessé teszi számunkra, hogy ő a pék fia. És míg Hutcherson tisztában van azzal, hogy rajongói a számítógépek képernyői előtt tördelik kezüket, most itt van, hogy biztosítson minket arról, [Jennifer] Lawrence [Katniss alakítója] nem fog fölé magasodni a képernyőn.
- Nem igaz, hogy Jennifer két fejjel magasabb nálam - mondja lazán nevetve. - Jó, ha egyáltalán 1-2 centivel magasabb.
Ross pedig a könyv rajongóit szeretné meggyőzni, hogy a 21 éves Liam Hemsworth, aki Katniss gyerekkori igaz barátját fogja játszani, több, mint egy ausztrál izompacsirta, aki Miley Cyrus  legutóbbi filmjében szerepelt.
- Első látásra csak egy nagydarab fickónak tűnik, akit könnyű beskatulyázni ebbe az egyszerű, bunkó skatulyába - mondja a rendező - ám ő egy hihetetlenül kifinomult színész.


Noha Gale és Peeta elkerülik egymást a sorozat folyamán, az viszont kiderült, hogy az őket alakító Josh és Liam jó haverok lettek a forgatást megelőző hat hetes felkészülés során. Olyannyira, hogy Hutcherson [ő lesz ugye Peeta] elvitte egy hétvégére a szülővárosába Kentucky-ba Hemsworth-t [Gale] hogy kikapcsolódjon a családjánál és megkósolja nagymamája híres sült csirkéjét.
- Szerintem az emberek ki fognak akadni, ha megtudják, hogy Peeta és Gale a valós életben igazából a legjobb barátok. - mondja Hutcherson.

A teljes cikk nyilván a nyomtatott EW-ben volt olvasható, itt forrás a fenti linken.

Amint pedig írtam, az októberi Seventeen magazinból is van egy-egy interjúrészletünk, hálás köszönet ezért a Twinform-os lányoknak, hogy felhívták rá a figyelmemet!!!

Közel 2 méter magas és csupa izom, és tökéletesen fogja alakítani számunkra Gale szerepét az Éhezők viadalában. (És olyan kár, hogy nem használhatja szexi ausztrál akcentusát!!) 
Az Éhezők Viadalában a Te és Josh Hutcherson karaktere ugyanazért a lányért harcol. Ki nyerne a valós életben?
Josh egy nagyon karizmatikus fickó, úgyhogy valószínűleg ő nyerne. Én nem tudok ilyen jól elbeszélgetni a lányokkal! Őszintén szólva ő nagyon megnyerő. Sokszor hallom beszélni, nagyon okos, nagyon vicces. Bármiről meg tudna győzni.
Úgy hírlik, újra láttak exeddel, Miley Cyrus-szal. Hivatalosan is újra együtt vagytok?
Ki tudja? Talán. Az a lényeg, hogy mi hogyan érzünk. Mi tudjuk, mi van a háttérben. Megbonyolítaná a dolgokat, ha a világ tudomására hoznánk.
Ha már itt tartunk, szoktál beszélni a problémáidról, vagy van valaki, aki segít azokat kiűzni a fejedből?
Én szeretem kiteregetni a dolgaimat. És szeretem, ha egy másik ember is ugyanígy tesz - az ember nem igazán juthat el sehova, ha állandóan ideges. Jó kibeszélni a dolgokat.
Most 21 éves vagy. Mit mondanál 17 éves önmagadnak?
"Nem vagy vagány. Egyáltalán. Ne is próbáld azt hinni, hogy az vagy." 17 évesen az egyetlen dolog, ami foglalkoztatott, a szörfözés volt. Én és a haverok, mind ezt csináltuk. Nem igazán aggódtam vagy gondoltam bele az életembe. Csak szörföztem, és azt hittem, vagány vagyok.

Katt a nagyobbért!!

Ez a kentucky srác végtelenül udvarias, közel áll a családjához és nagyon béna a szerelemben. Máris beleszerettél?
Tőled is azt kérdezzük, amit Liamtól. Ha nektek, srácoknak meg kellene harcolnotok egy lányért, ki győzne?
Ha őszinte akarok lenni, [Liam] ausztrál akcentusa mindent visz. Ez tisztességtelen előnyhöz juttatja! Úgyhogy egyenesen Liamnak adnám a lány pontjait. Liam egy Isten, emberek.
Az éhezők viadalában a karaktered totál bele van zúgva Katnissbe, még akkor is, ha a lány tartózkodó vele szemben. Át tudod érezni mindezt?
Én úgy érzem, végül minden kapcsolatom így alakul. Olyasvalaki vagyok, aki fülig szerelmes tud lenni. Szüleim úgy neveltek, hogy fogadjak el más embereket, emiatt aztán úgy érzem, néha túlságosan is elfogadó vagyok a lányokkal. Ha egy lány valami érdekeset tud felmutatni, akkor én máris "Igen! Szeretlek, nagyon csodálatos vagy!"
Mi a helyzet a Journey 2-beli színésznő társaddal Vanessa Hudgens-szal kapcsolatban? Jártok, ugye?
Ó, jaj. Ha én biztos lennék abban, hogy a "járunk" a helyes szó erre. Ő egy félelmetesen jó nő. Szeretünk együtt lenni. Amikor először találkoztunk, már akkor remekül kijöttünk egymással. Lehet, hogy bolondok vagyunk és ostobák, amiért nem törődünk mással, csak jól érezzük magunkat. Imádom őt.
Milyen a zsánered?
Szeretem az olyan lányokat, akikkel jól el lehet beszélgetni. Az élet és a létezés értelme - ezekről örökké el lehet beszélgetni. Ha viszont egy lány elkezdi játszani a hülye libát, akkor úgy vagyok vele, hogy "Ó, Istenem, kérlek, hagyja abba!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése