2015. február 20., péntek

Több online áruházban előrendelhető a Kiválasztott 1. rész DVD-je

Mivel hivatalos oldalon még nem jelent meg róla hír, ezért kéretik fenntartásokkal kezelni, de több jel is arra mutat, hogy március 24-25. körül mi is kezünkbe vehetjük a Kiválasztott 1. rész DVD és Blu-Ray verzióját!

Két oldal van, ahonnan infóm van jelen pillanatban, de amint bárhol hivatalosabbat találok, ígérem, jelzem. 

Az egyik a DVDBluray.hu oldal az egyik, ahol 2015. március 25-re írják a megjelenést és immáron elő is rendelhetőek a lemezek. Azért érdekes a dolog, mert körülbelül december óta ezen az oldalon március 18. szerepelt DVD megjelenési dátumként, ráadásul a Rocky.hu oldalán is hasonló, ott március 24. a megjelenés várható dátuma. Vision közben jelezte, hogy az Xpress-en is fenn van március 25-i dátummal, szóval így azért ez csak biztosnak tűnik.

Vannak (bár nem túl észveszejtő méretben) DVD és Blu-Ray borítóink és áraink is.


Képek: DVDBluRay.hu

És akkor jöjjenek az árak, linkekkel:
A pontos specifikációt és a borítót a kiadó még nem közölte, a változtatás jogát fenntartjuk. - írja a DVDBluRay oldala (akkor nekik vajon honnan van borítóképük??), a további részletek viszont remélem, hogy most már hamarosan érkeznek.

A tippért köszönet Gerinek, az Xpress-esért Vision-nek!

8 megjegyzés:

  1. Eza dvsbluray mindig maga csinál borítót, amíg még nincs hivatalos

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, de teljesen életszerű :) Megkockáztatom nem sokban fog különbözni ettől a hivatalos.

      Törlés
    2. Annyiban nem, hogy a jobb alsó sarokban általában már nincs ott a DVD vagy Bd logó és eddig mindig a britek borítóját kaptuk és az övéké sem ilyen :D és nekem kell az a szép Katnisses borító :(

      Törlés
    3. Ja, nekem meg a Target-es poszter (meg homokóra lánccal :). Nem szoktunk elkényeztetve lenni, de oké, legyen igazad!!

      Törlés
  2. Nem akatok reklámot csinálni de már az Xpressen is fenn van 25.-ei megjelenéssel szoval ekor jelenik meg .
    Vision

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem nagyobb reklám, mint amit én is csináltam a másik két oldalnak, és ezt valóban nem néztem, szóval frissítettem ezzel a bejegyzést. Neked is köszi a tippet!

      Törlés
  3. Szivesen.
    Esetleg tudtok valamit az extrákrol?
    Remélem magyar feliratt lesz hozzá.
    Vision

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez benne van a bejegyzésben, hogy pontos specifikációt a kiadó még nem közölt. Én hét elejére várom. Kiderül. Felirat eddig mindig volt hozzá, kivéve tavaly a Beavatott anyaghoz.

      Törlés