2015. február 3., kedd

Több, mint 10 percnyi törölt jelenet a Kiválasztott 1. rész extrái között

Előkerült valahonnan a DVD/BD törölt jeleneteinek a listája, íme. Mondjuk nekem mindtha hiányozna róla Finnick kisgatyás jelenetet, de ez van.


Íme tehát a jövő hónapban megjelenő DVD/Blu-Ray extrái:
 • 4. jelenet: Katniss és Boggs sétál a 13. körzetben (0:32)
 • 19. jelenet: Katniss elhagyja a 12. körzetet (0:46)
 • 41. jelenet: Beetee eléri a 8. körzetet (1:04)
 • 47. jelenet: Én nem kérek (3:01)
 • 49-50. jelenet: Kolibrik (2:14)
 • 52. jelenet: A Forradalom Arca (0:50)
 • 56. jelenet: Még mindig a Viadalon vagyunk (1:07)
 • 76. jelenet: Snow megnézi a propagandafilmet (0:25)
 • 83. jelenet: Cressida előkészíti Katnisst és Gale-t (0:44)

7 megjegyzés:

 1. nagyon várom már,hogy láthassam őket . Valóban a Finnickes nincs közöttük,bár szerintem ez a lányok részéről szomorúbb szerintem :D :) Ancsi megkérdezhetném,hogy ezek a számozások mit jelentenek ? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem tudok többet a számozásokról én sem, mint Ti. Gondolom, a forgatókönyv alapján megy a számozás.

   Törlés
 2. Juhúú!!:) Ahhoz képest, hogy az első részhez egyáltalán nem adtak ki törölt jeleneteket és a Futótűzhöz is csak néhányat, ez már egész jó arány. :) Bár tuti, hogy ez sem az összes, gondolom csak amik önmagukban is megállják a helyüket.

  VálaszTörlés
 3. Hú de klassz! "Snow megnézi a propaganda filmet", ezt várom a legjobban. Nameg katniss elhagyja a 12. Körzetet, ez is várós. Igazából mindegyiket alig várom már...

  VálaszTörlés
 4. A 47. jelenet sztem a Snow-Peeta beszélgetés lesz. :D
  A 19. és a 76. jelenetet nagyon várom.
  Ancsi, elképzelhető,hogy ezeket felteszik YT-ra? Ha igen kb. mennyi idő alatt?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hűűű, a 47. jelenetet illetően igazad lehet. Még agyaltam is reggel, mikor kitettem a bejegyzést, hogy vajon azt Katniss mire érti, és még ismerős is volt a szöveg, de nem esett le, hogy Snow :) De korán volt.

   A jelenetek valamikor felkerülnek, szerintem a kinti megjelenés után. Ahogy nézem, tavaly március 14-én volt erről bejegyzés, de sosincs két teljesen egyforma év. :)

   Törlés
  2. Bevallom én csak az adott jelenet hosszából következtettem , mert mintha egy régebbi cikkben olvastam volna erről a jelenetről(esetleg lehet éppen te fordítottad :D) és mintha abban arról lett volna szó,hogy ez a jelenet kb. 3 perces lesz/lett volna.( a többi nem ilyen hosszú.) Viszont a 49-50 jelenet is érdekes, azt meg tipikusan vmi olyan jelenetnek képzelem ahol a körzetek egymással kommunikálnak,propaganda filmeket néznek meg vagy vmi ilyesmi :)

   Törlés