2015. február 15., vasárnap

Pletyka: Kiválasztott 2. rész előzetes az Adaline varázslatos élete előtt?

A RealtyToday hozott le egy írást a napokban, amely szerint a Kiválasztott 2. részének első előzetese vagy teasere a Lionsgate tavaszi aktuális filmje, az Adaline varázslatos élete előtt kerülhet bemutatásra. 

A poszter rajongói. Forrás
Az infót a cikk a ProjectionList.com oldaláról szedte, amelyen valóban megjelenik az előzetes lehetősége, más kérdés, hogy azzal kapcsolatban nincsenek infóim, hogy mennyire hiteles ez az oldal. Így aztán azt írom, amit mindig is szoktam, ha ilyen hír merül fel: kezeljétek helyén az infót, és amíg nincs hivatalos megerősítés, addig ne éljétek bele magatokat nagyon látványosan.

Mondjuk remény az van, és mint olyan, "soha ne hagyjon el..." ha már Éhezők Viadaláról van szó. És innentől személyes véleményem következik, amit akár a komment rovatba is írhatnék, vagyis ez is csak találgatás úgy kezeljétek. Nekem nem tűnik nagyon irreálisnak ez az előzetes időpont. 
Ha emlékeztek, két éve a Futótűz első - két és fél perces! - teaserét az MTV Movie Awardson mutatta be Liam Hemsworth és ez a díjátadó idén április 12-én kerül megrendezésre. Ezután másfél héttel kerül az Adaline varázslatos élete az amerikai mozikba. Mondjuk az online megjelenés és a mozis között nem szokott ekkora eltérés lenni, szóval ezt akár ellenérvnek is tekinthetjük.
Mindenesetre a Kiválasztott 2. része dobozban, ellentétben a tavalyi helyzettel, amikor ilyentájt vastagon ment még a forgatás, így azt gondolom, a tavalyi csúszás részben a forgatás hosszának is köszönhető volt, de persze lehet, lázadást akartak szítani a rajongók között. Ki tudja :)
A végére még egy szempont, ami nem tudom, kezelhető-e ellenérvként, de engem aggaszt, hogy a korábbiakkal ellentétben sem hivatalos logovideónk, sem pedig teaser-poszterünk nincs. Nem tudom, ennek mi az oka, de én szurkolok egy tavaszi Kiválasztott 2. teaserért. Ezzel együtt én is fenntartásokkal kezelem ezt a dátumot, de mindenképp jelezni akartam, hogy tudjatok róla Ti is, hogy van egy ilyen elképzelés is.

2 megjegyzés: