2015. február 14., szombat

Lázadók és Harcosok: Kisfilm a Kiválasztott 1. rész DVD-jéről

Remélem, senki nem érzi úgy, hogy nem kap elég sok friss, ropogós anyagot :) Ezek a videók elárasztanak minket, ha meg kijön az iTunes-os verzió kedden, szerintem kitör a pokol :) Mindegy, annál úgysem hozok több anyagot, mint amennyit bírok. Ez a videó arról szól, amit már sokszor olvashattunk, és amit nap-mint-nap mi is tapasztalunk: hogy milyen nagyszerű ez a szereplőgárda és hogy ők maguk is mennyire szerettek együtt dolgozni:



Jennifer Lawrence: Imádok ezzel a csapattal dolgozni: Josh, Woody és Liam a legközelebbi barátaim és ez fantasztikus. Hihetetlen színészek.
Liam Hemsworth: Egyszerűen élvezet bejönni dolgozni nap, mint nap, hiszen az ember barátok között van, állandóan nevetünk, és bár komoly dolgokat forgatunk, mégis ez az egész nagyon megkönnyíti.
Josh Hutcherson: Színésztársaimmal nagyon jó volt közöttünk a kapcsolat a forgatáson. Az, hogy egész nap egy ilyen csapattal dolgozhatok, élükön Jennel, aki egy nagyszerű ember a forgatáson, nagyon jó bulivá tette ezt.
Woody Harrelson: Határozottan izgultam, hogy újra találkozhatok a bandával, nagyon szeretek együtt lógni ezekkel a srácokkal, egy csodálatos csapatot alkotnak. És úgy érzem, mintha hazaérkeznék, bizonyos értelemben.
Stanley Tucci: Ez tényleg az egyik legnagyobb élmény volt karrierem során. Tényleg az volt, mert nagyszerű emberekkel dolgozhattam nagyszerű filmeken. 
Elizabeth Banks: Igazán szerencsések vagyunk, mert leforgattuk ezeket a filmeket és a sajtókörutakra is együtt járunk, és közösen töltöttük el a szabadidőnket is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése