2015. február 1., vasárnap

Innen-onnan

Januárra még komolyabb mennyiségben voltak félretett anyagaim, és bár februárra is akad még ez-az, meg elkezdődik/folytatódik a Kiválasztott újraolvasása, azért lehet arra számítani, hogy kissé csökken a hírek mennyisége. Mondjuk ugyanakkor meg a Kiválasztott 1. rész DVD-jével kapcsolatos anyagok pedig most kezdenek majd szivárogni. Mindenesetre a hónapot egy vegyes egyéb-hír csomaggal nyitjuk meg.

Josh-sal kezdenék most, aki nemrégiben a SyFy csatorna FaceOff nevű reality vetélkedőjében szerepelt vendégzsűriként a napokban. Erről van képünk, meg lett volna egy Josh-os ízelítő is, de az nem elérhető az országunkban. Ugyanakkor a teljes műsor is felkerült a YT-ra, aki kíváncsi és van türelme, IDE kattintson a 45 perces videóhoz. Én egy képet meg két nagyon magyarázós Josh-gifet hoztam, remélem, a Josh-rajongók értékelik:



Az ugrás után még sok-sok megjelenős kép a SAG Awards-ról, a PGA-ról (bár onnan olvashattátok néhány napja Jennifer Lawrence díjátadó beszédét), de lesz egy-két előzetes, címlap, szerephír, szóval a szokásos.


Jennifer Lawrence-t már videó formájában tehát láthattátok a Producers Guild Awards-on, de van jobb minőségű kép is róla és Jon Feltheimerről, a Lionsgate vezérigazgatójától, akinek ő maga adta át a díját:

Forrás: Zimbio

Egy másik nagyobb díjátadó, a SAG (Screen Actors Guild) Awards is nemrégiben zajlott, egészen pontosan múlt vasárnap. A rendezvényen több Éhezők Viadala színész is megjelent, például Julianne Moore, aki díjat is vehetett át a Still Alice című filmjében való kimagasló teljesítményéért. Lenny Kravitz díjat adott át, Mahershala Ali, Gwendoline Christie és Natalie Dormer jelöltek voltak, de végül nem nyertek díjat. Jelölt volt amúgy Woody Harrelson is, aki nem jelent meg a díjátadón, de végül nem is nyert díjat.




És van egy közös kép is néhány Éhezők Viadala szereplőről:


Jaaaj, ez a Gwendoline Christie csak nekem ilyen ellenszenves? Semmi nőies nincs ebben a nagydarab nőben, én nem örülök, hogy Lily Raabe le lett cserélve rá :(

Julianne Moore egyébiránt a The Hollywood Reporter 2015. februári számának címlapján is látható lesz. Innen van pár kép az idetartozó fotósorozatból és egy kulisszák mögötti videó is:




Az ehhez tartozó cikket nem fogom lefordítani, mert amennyire nézem, nagyon vegyes témákról szól, nem annyira Éhezők Viadala, de azért egy idetartozó bekezdésem van azok számára, akik ezt a bejegyzést is becsülettel végigolvassák ;)

Szereti és értékeli a humort és ennek kapcsán felidéz egy történetet Éhezők Viadala-beli szereplőtársnője, Jennifer Lawrence főszereplésével. 
- Nagyon vicces lány - jegyzi meg Moore. - Amikor először találkoztunk, én a sminkes lakókocsiban ültem, és a sminkesem épp próbálgatott valamit, amikor Jennifer bejött. Én mondtam, hogy "Hadd álljak fel!", mire ő: "Nem, nem. Maradj csak ülve. Én meg majd titokban neheztelek rád!"
Forrás: THR

A fenti csapat egyes tagjairól: Natalie Dormerről és Gwendoline Christie-ről is van egy-egy jelenetfotónk a Trónok harca következő évadából.



Jena Malonétől is két anyagunk van ma: az egyik szintén egy fotózás kulisszavideója, a másik egy előzetes. A kulisszavideóhoz szintén van amúgy interjú, állítólag jó, remélem, azt viszont lesz időm a közeljövőben is le bírom fordítani főleg mert a napokban selejteztem ki két másik Jena Malone interjút, hogy azt már úgyse fordítom le. A fotózás, amelyhez a következő videót láthatjátok és a cikk az ASOS magazin számára készült.


Jenának újabb filmje van kilátásban, az Angelica című horror - bár magyar megjelenésről nincs infó - amelyben Malone főszerepet alakít. A színésznő alakítja Constance-t, a boltos lányt, akinek álomházassága az Ed Stoppard által megformált kutatóorvossal alaposan megváltozik, amikor kiderül, hogy nem eshet teherbe, mert annak végzetes következményei lennének. Majd a dolgok elfajulnak, amikor egy természetfeletti erővel is számolniuk kell. Forrás: Filmdroid


Stanley Tucci a Fortitude című sorozatban látható, amely egy kisvárosi nyomozós krimi, egész évadon átívelő történettel. Íme az előzetese:


Bár ezen a képen a Lawrence-Lawrence páros még a Futótűz promója alkalmával látható, bizonyos hírek szerint nem kizárt, hogy újabb közös munkájuk adódik.

A két Lawrence, Jennifer és rendező névrokona, Francis Lawrence újra összeáll a The Dive című búvárdráma kedvéért, amelynek James Cameron lesz a producere.
Bevált recepten ne változtass, vallja Jennifer Lawrence, aki szeret azokkal dolgozni, akikkel egyszer – vagy többször – már komoly sikereket ért el. Miután Oscar-díjat kapott a  Napos oldalért és jelölést az Amerikai botrányért, most újra együtt forgat David O. Russell rendezővel a Joy című életrajzi filmen, majd azzal a Francis Lawrence-szel áll össze egy szintén életrajzi munka kedvéért, akivel az utolsó három Éhezők viadala filmet végigvitték. A közös munka címe The Dive, avagy A merülés, és valós történetet dolgoz fel: Francisco “Pipin” Ferraras és felesége, Audrey Mestre a palack nélküli szabadmerülés, a „freediving”,  úttörői voltak. A filmben Jennifer Lawrence alakítja majd Mestrét, aki belehalt abba a kísérletbe, melynek során saját korábbi merülési rekordját akarta megdönteni, ami egy levegővel több mint 170 méter volt. Azon természetesen nem is csodálkozunk, hogy a film producere a búvárkodás megszállottja, James Cameron – aki már csak azért is vállalta ezt a feladatot, mert felesége halála után Ferraras annak tiszteletére állította be az új merülési rekordot, és Cameron az egész eseményt kamerájával dokumentálta. A forgatókönyvet J. Michael Straczynski (Elcserélt életek) írta, de a szereposztásról még nincs hír – de Jennifer mellé nyilván nem lesz túl nehéz valakit találni. Forrás: Port.hu

Liam Hemsworth kapcsán is van egy főszerep hírünk és nagyon ügyes vagyok, hogy pályafutásom negyedik évében jövök rá, hogy azért bizonyos hírek megvannak már magyarul, amit azért forrásmegjelölés és hivatkozás mellett csak kitehetek magyarul én is:

Az 1996-os Függetlenség napja című film folytatására is csupán 20 évet kell(et) várni. A tervek szerint 2016-ban kerül a mozikba, Liam Hemsworth főszereplésével.
A 20th Century Fox felajánlotta Liam Hemsworth-nek a A függetlenség napja második részének főszerepét. Egyelőre nincs hivatalos bejelentés Liam felől, de jót tenne neki egy ilyen kaliberű film főszerepe. A sci-fi második része Roland Emmerich rendezésében készül majd el, és a producer is szintén Dean Devlin lesz, ahogy '96-ban volt. Forrás: Mozistar

Végére egy Alan Ritchson megjelenés. Egykori Gloss-unk alakítója a Project Almanac premierjén jelent meg feleségével:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése