2015. február 12., csütörtök

Filmajánló: Ahol a szivárvány véget ér

A részben Sam Claflin főszereplésével játszódó filmről a tavalyi évben sokat hallhattunk. Sokáig nem volt hír a magyar mozis megjelenésről, pedig egy romantikus vígjátékról beszélünk, amelyben Sam Claflin mellett Lily Collins a másik főszereplő, szintén nem ismeretlen név.


Rosie és Alex már 5 éves koruk óta a legjobb barátok, ezért biztos, hogy nem egymásnak lettek teremtve vagy mégis? Amikor szerelemről, az életről vagy a helyes döntésekről van szó, ez a kettő önmaguk legnagyobb ellenségei. Egy kínos fordulat 18 évesen, egy elszalasztott lehetőség, és az élet teljesen más irányba sodorja őket. De mégis, azt a köteléket, amely összeköti őket térben, időben és különböző kontinenseken át, nem lehet tönkretenni a katasztrofális szerelmi ügyek, házasság, hűtlenség és a válás ellenére sem. Vajon megtalálják az egymáshoz visszavezető utat? Vagy akkor már túl késő lesz? Forrás: Port.hu

A filmet szinkronosan nézhetjük meg a mozikban, ezért, hogy szokjátok, az előzetest is szinkronosan teszem ki :)

7 megjegyzés:

  1. Kicsit az Egy napra emlékeztet csak gondolom ennek happy end lesz a végén :)

    K.

    VálaszTörlés
  2. Ohh, hát ez de édes. Biztos megnézem majd :) (és elolvasom. Mért csak most veszem észre, hogy könyvből készült?:D)

    VálaszTörlés
  3. Hát most nagyon szomorù vagyok,holnap ünnepeljük a hàzassági évfordulònkat a férjemmel,ez tuti mozis program lehetett volna,de Tatabányán még nem játszák. :(((
    Köszi Ancsi,hogy kiraktad,biztos,hogy én is megnézem,sőt el is olvasom! :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem jövő heti program, erre a hétre a Szürke jutott. De ez is jó filmnek tűnik, rég vártam már, hogy hozzánk is eljusson, szóval tutira nézős :)

    VálaszTörlés
  5. No, meg is néztem. Nagyon édes film, ahogy az az előzetesből látszik is. Pont olyan, mint amire számítani lehetett. Kedves keserédes szerelem, újabb ok arra, h nincs fiú lány barátság. Sam nagyon édes a szerepben, és Lily is végre szimpatikus lett. Még biztos megfogom nézni, pont nekem való :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem egyszer nézős film viszont. Tagadhatatlan, hogy az utolsó 5 perce kárpótol az első 95-ért, ugyanakkor nekem fáj végignézni, hogy két ember így elcsessze az életét, mert nem akar a másikra rátelepedni. Igen, Sam nagyon cuki volt, és valóban voltak jópofa poénok is a filmben, meg persze filmen nem sírunk (áááá ;), de nem szívesen nézném meg újra (pedig lehet, meg kell Anyummal is...)

      Törlés
  6. Hát Tatabányán még mindìg nem jàtszák(botrány),ezért én a héten elolvastam könyvben....
    Hát nem is tudom,a könyv is olyan egyszer olvasòs,volt,nekem legalábbis.
    A történet jò,a poénok nagyszerűek,rengeteget nevettem.Az is zseniális volt,hogy az egèsz könyv e-mailekből,levelekből,üzenetkből állt.A story is jò volt,valaki szerint tùlnyùjtott,de én élveztem,szerintem életszerű volt.
    A befejezés is tetszett volna,de valahogy kevésnek tartottam és olyan hiányérzetem volt.Emiatt kissé csalòdottan tettem le a könyvet.Várom a filmet,kìváncsi vagyok hogyan oldották meg a vásznon...talán ott majd elmarad a hiányérzetem.

    VálaszTörlés