2015. február 7., szombat

RealD 3D-ben is látható lesz a Kiválasztott 2. része a mozikban

Na, jól láttam én, hogy nem csak IMAX 3D-ben, hanem remélhetőleg hagyományos 3D-ben is láthatjuk majd az utolsó Éhezők Viadala filmet. Erről is kijött ugyanis egy sajtóközlemény:

"A rajongóknak ezúttal lehetőségük lesz arra, hogy olyan formátumban
nézzék meg a filmet, amilyenben csak szeretnék...
"
Francis Lawrence, rendező

SANTA MONICA, Kalifornia - A RealD Inc. és a Lionsgate a jövő generáció első, globális tartalmakat megjelenítő vezetője a mai napon bejelenti, hogy Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 2. részt, a világméretű kasszasikert arató Éhezők Viadala sorozat negyedik epizódját világszerte bemutatják majd RealD 3D-ben is 2015. november 20-tól. Ez lesz az első Éhezők Viadala film, amely világszerte bemutatásra kerül 3D-s formátumban is.

- 2,2 milliárd dolláros összbevételével Az Éhezők Viadala hatalmas világjelenséggé vált, amelynek következő filmjét, a Kiválasztott 2. részét pattanásig feszülő idegekkel várják. Hisszük, hogy nem is lehetne a sorozat befejező részét jobban átélni, mint RealD 3D-ben. - nyilatkozta Michael V. Lewis, a RealD vezérigazgatója. - Miután már a Lionsgate-tel együttműködésben a jövő hónapban bemutatásra kerülő A Beavatott: A lázadó című filmet is 3D-ben mutatjuk be, örömmel fogadjuk, hogy közös munkánkat azzal folytathatjuk, hogy a film készítőivel átkonvertálhatjuk a filmet RealD-be, a világ legelterjedtebb 3D-s formátumába, ami mind a film készítőinek, a stúdióknak, a forgalmazóknak és a nézőknek is kedvez.

- Örülünk, hogy a RealD-vel való együttműködésünket kiterjeszthetjük és a Kiválasztott 2. részét világszerte több ezer 3D-s moziba is elvihetjük. - fogalmazott a Lionsgate Mozgókép Csoportjának társelnöke, Rob Friedman. - Hiszünk benne, hogy a Kiválasztott története világszerte kasszasikert eredményez, a RealD 3D mozivásznai pedig ideális lehetőséget biztosítanak arra, hogy ez az esemény emlékezetes és magával ragadó élményt biztosítson a mozilátogatóknak.
Forrás: BusinessWire

Ui.: Ugye létezik olyan is, hogy feliratos 3D??? :) Vagy már túl sokat akarok??? 
De igen, a pénzről szól ez a történet, és hogy a Lionsgate megpróbálja az utolsó cseppet is kisajtolni a lehetőségből. Ha már utolsó csepp, meg kisajtolás, ma még érkezik egy cikk a lehetséges folytatás témáról is, mert erről sem száll le a stúdió, ehhez viszont annyit fűznék hozzá, hogy bosszankodás helyett érdemes inkább eldönteni, hogy mire vagy vevő és mire nem. 

8 megjegyzés:

  1. Hát az a gáz, hogy általában a honi forgmazók vagy úgy adják ki a filmet, hogy szinkronos 3D és egy két feliratmentes eredetinyelvű kópia. Na most, mivel mi mindig megkaptuk a feliratost ebből a filmből, ezért most is megfogjuk, de csak 2Dsben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is ez járt a fejemben. Akkor marad a dupla mozizás egy 2D-s feliratos és egy 3D-s szinkronos verzióval. :)

      Törlés
    2. Tyű hát én így is inkább 100x elobb rakom le a voksom az eredeti. nyelv melle, nekem többet ér pedigjó lenne a 3D

      Törlés
  2. Én 2D-ben fogom nézni.
    De nagyon pénz szaga van ennek a dolognak,ami eléggé taszít. :(

    VálaszTörlés
  3. Szerintem az a leginkább várható forgatókönyv, hogy 3D szinkronos, 2D szinkronos és 2D feliratos verziók lesznek. Plusz a Cinema Cityben IMAX 3D szinkronos.

    VálaszTörlés
  4. *A Cinema City Arénában

    VálaszTörlés