2015. február 13., péntek

Két törölt jelenet és egy színfalak mögötti videó a Kiválasztott 1. rész DVD-jéről

Elnézést a késlekedésért, Mr. Grey az oka, de már vagyok :)) Sőt, elkövettem azt a bénázást, hogy kitettem a mára szánt anyagot, amit délután elfelejtettem, miközben annál sokkal izgibbek is vannak, úgyhogy - bár nyilván sokan láttátok már őket - de kiteszem ide is. Állítólag előkerült a film első 3 percének digitális HD verziója is, de az egyelőre nekem nem indul, de majd küzdök még érte...

Kezdjük két törölt jelenettel:

1. A Forradalom Arca:



2. Még mindig a Viadalon vagyunk /A Viadal még nem ért véget!/


A harmadik anyagunk egy kulisszák mögötti videó, amelyben Jen elárulja, mekkora veszélynek voltak kitéve a Kiválasztott 1. részének forgatása során:


Ebben a kisfilmben azt tudhatjuk meg, hogyan vették fel a légpárnás jeleneteket. A légpárnást egy konténerrel helyettesítették, ebből néz ki Katniss Panem földjére. Hemsworth elmondja, hogy voltak rajtuk hevederek, de ő gyakran a légpárnás szélén állt és azért magasra emelkedtek, szédítő volt lenézni onnan fentről. Jen is hozzáteszi, hogy ez a konténer kábeleken lógott és gyakorlatilag tényleg repültek vele, ő pedig kifejezetten szeretett kinézni belőle, pedig mások nagyon féltették. És bár nevetve jegyzi meg, megtudhatjuk, hogy ha elszakadtak volna a konténert tartó kábelek, meghalhattak volna.

3 megjegyzés:

  1. Jaj az első jelenet nagyon nem tetszik.
    A másodikat nem kellett volna kihagyni a filmből :(

    VálaszTörlés
  2. Milyen volt a Szürke, Ancsi? ;)

    VálaszTörlés
  3. Hááát, nem volt nagy szám. Egyszer meg lehetett nézni, és nem is volt vele gond, jó volt, de pont olyan volt, amire számítottam, semmi újat/extrát nem nyújtott.

    VálaszTörlés