2015. február 23., hétfő

Innen-onnan

Jöjjön ismét néhány egyéb hír a sorozat szereplőinek más projektjeiről. Díjak, új szerepek, megjelenések és a szokásosak következnek.

Mai főhősünk Julianne Moore, aki ebben a szezonban díjat díjra halmoz Still Alice című filmjében való szerepléséért.

Tegnap este az Oscar-gáláról immáron a legrangosabb filmes díjat is hazavihette:


Szombat este az Independent Spirit Awards-on is díjazott lett:

Képek: MoreJulianne Tumblr



A színésznő szerepel a Los Angeles Confidental tavaszi kiadásának címlapján és fotósorozat is készült vele az újság számára, ebből is mutatok képeket:




Képek: la-confidental-magazine.com

Josh Hutchersont ismét jótékonykodásáért ismerték el: a fiatal humanitáriusok díjával jutalmazták, amelyet február 19-én vehetett át, a Straight But Not Narrow nevű melegjogi civil szervezet támogatásáért.

Képek: Variety

Tegnap este az Filmakadémia díjátadóján ő maga is díjat adott át:



Jennifer Lawrence elkezdte forgatni a Joy-t. Ha azt vesszük, hogy David O. Russell és Gary Ross rendezők közös tulajdonsága, hogy mindketten szeretik és elismerik a fiatal színésznőt, akkor nagy különbség kettejük között, hogy míg Russell villámtempóban készíti munkit, Ross háromszor meggondolja, mire valamibe belevág. Így aztán Jen most megint Russell-lel dolgozik és erről forgatási képeink is vannak:


Forrás: Laineygossip

Nem szeretnék külön bejegyzést szentelni neki, de vannak Éhezők Viadala vonatkozások az idei Kids Choice Awards-on is. A díjátadás 2015. március 28-án kerül megrendezésre, szavazni pedig ITT tudtok. Éhezők Viadala jelöltek pedig:

  • Kedvenc film: Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. rész
  • Kedvenc Gonosz: Donald Sutherland
  • Kedvenc Akcióhős: Liam Hemsworth
  • Kedvenc Akcióhősnő: Jennifer Lawrence
Megjelent a Tökéletes hang 2. részének új előzetese is, amely magyarul is látható a YT-on. Más kérdés, hogy a mozikban még az első előzetes megy, de ez is jó :) A film producere és szerepel is benne: Elizabeth Banks, sokak kedvenc Effie-jének alakítója.


A filmfesztiválokon és díjkiosztókon nem csak a díjazottak jelennek meg. Így aztán van képünk Elizabeth Banks-ről is, akit a Love & Mercy bemutatóján fotóztak.

Forrás: Zimbio

A Berlini Filmfesztiválon, a Berlinálén Jena Malone is megjelent, ő az Angelica című filmjével.

Forrás: ContactMusic

Jena az Independent Spirit Award-on is megjelent:

Forrás: lovely-jenamalone Tumblr

A végére néhány rövid szerephír:
  • Josh Hutchersonról immáron olvashattátok tehát, hogy Ron Howarddal és a Canonnal kezdett új projektbe, amelynek során egy olyan karaktert alakít majd, amely egy amatőr elképzelésen alakul, és amelyről ezáltal még semmit nem tud. Josh HuffingtonPost interjúja ITT található, aki esetleg elsiklott volna felette.
  • Mahershala Ali nemrégiben a The Free State of Jones című polgárháborús dráma csapatához csatlakozott, amely film rendezője az Éhezők Viadala egykori rendezője Gary Ross lesz. Más kérdés, hogy Ross annyi mindenbe kezdett, mióta ezt a blogot viszem, hogy megszámolni se bírnám, de hátha Alinak szerencséje lesz és ezt a projektet végig is csinálja. A filmben Ali egy szökött rabszolga szerepében látható majd, akit a Matthew McConaughey által alakított Knight egyenlőként kezel és megpróbálja elérni, hogy neki és minden feketének szavazati joga lehessen.
  • Az első filmben Clove-ot alakító Isabell Fuhrman egy Hellbent című független drámában játszik majd legközelebb, mégpedig egy olyan kamaszlányt, aki azért veszi nyakába a világot, hogy megkeresse sosem látott apját és eközben egy szintén szökésben lévő csavargóhoz csapódik. A filmet hamarosan Új-Mexikóban kezdik forgatni.

7 megjegyzés:

  1. Na megneztem eloben az Oscart, kemény menet volt :D

    VálaszTörlés
  2. Ezzel háromra nőtt az Oscar-díjas színészek száma az Éhezők Viadala sorozatban. Philip Seymour Hoffman, Jennifer Lawrence, Julianne Moore. Ütős névsor.

    VálaszTörlés
  3. Megkérdezhetem, Ancsi, hogy búlvárhíreket és lesifotókat miért nem szoktál hozni?;):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Több dolog miatt.
      - Kezdeném azzal, mert az oldalnak nem az a címe, hogy napibulvar.blogspot.com, hanem, hogy Éhezők Viadala. Azért ebben a témában nyitottam oldalt, mert ez a téma érdekelt és nem a bulvár.
      - Számomra gusztustalan, amikor valaki azzal keres pénzt, hogy másokat követ szabadidejükben, lefotózza őket (sokszor előnytelen helyzetben, öltözékben) és ezzel pénzt szerez. Őszintén, Te szeretnéd, ha lemennél a boltba félálomban és valaki lekapna. Vagy csak kilépnél az ajtódon és ismeretlen emberek tömegei toporognának ott a fényképezőgépükkel? Vagy ha egy csöndes, meghitt vacsira vágysz egy kisvendéglőben a pároddal, és nyolcan szakítanék félbe azt? Ugyehogy nem? Én pedig rengeteg cikket fordítottam, leginkább Jennel, aki erre panaszkodott.
      - A bulvárral pedig az a gond, hogy sokszor megkérdőjelezhető a valóságtartalma vagy épp már marhára nem is aktuális. Hogy hatásvadász és ismét visszaél a másik magánszférájával.
      - Hiszem, hogy tiszteletben lehet/érdemes tartani a színészek magánéletét és csak a munkájukra odafigyelni - rajongóként. Mert ők is emberek, mert van az életüknek egy olyan szférája, amely ránk nem tartozik (ahogyan Te úgy gondolod, hogy másokra még a neved sem!).

      Törlés
    2. Jó, nem kell ezért a fejemet venni, csak megkérdeztem. Egy egyszerű 'nem, mert nem ez az oldal témája' is elég lett volna. Egyébként nem is elsősorban a párjukkal elköltött vacsorára gondoltam, hanem például régebben is sokszor írtad, hogy nem hozol képet, mert csak lesifotó van meg hasonlók és engem érdekelne (hogy akár forgatási célokból is) ki merre jár/mit csinál, ilyenek. De nem, nem. Majd keresek ilyen célú oldalakat. Egyébként abba most nem mennék bele, hogy mi a véleményem arról, hogy a színészek miért vannak kiakadva a lesifotósokon. Ismertek ez pedig a csomagban jár. Sok jó dolog mellet. És szerintem pár fotóst el lehet azért viselni. Filmekben szerepel, ismert, nem tud ellene mit tenni. Az embereket (ahogy engem is) érdekel, hogy mit csinálnak/mi van velük/merre járnak/ki a párjuk. Ha színházi színész lenne kapásból nem lenne ekkora az érdeklődés...

      Törlés
    3. Megértem én amit mondasz, de időnként Jen azért olyanokról beszél, hogy tömegek vannak körülötte. Valahogy én úgy gondolom, hogy kezd kialakulni egy réteg intelligens színészgárda, akik nem azért lettek színészek, mert ismertek akartak lenni, hanem mert szeretik ezt csinálni és tudják is. Azzal nem értek egyet, hogy a pénzért, ismertségért vagy bármi másért ezt el kelljen viselniük.

      A másik dolog. Valóban nem hozok bulvárt rendszeresen, de azért, ha figyeled az oldalt, szoktam kivételeket tenni. Volt már rá példa, hogy egy-egy mondatban említettem, hogy Jen szakított Nick Houlttal vagy összejött Chris Martinnal. Minden bizonnyal említésszintjén megjelent az oldalon Liam Hemsworth Miley-val való szakítása vagy amikor Josh összejött Claudia Traisac-kal. Ezekről épp azért írok, mert nem akarok álszent lenni, bizonyos határokig engem is érdekel, hogy ki kivel/merre jár. Forgatási képeket rendszeresen hozok a színészek más projektjeiről (ahogyan itt is van Jenről és lesz is még). És olykor-olykor egy-egy magánéleti epizódot is megosztok veletek: épp nemrégiben volt szó babavárásról, de volt már az oldalon eljegyzés, esküvő, stb.

      Amúgy ezen dolgokról való beszámolás inkább a színészek rajongói oldalának témája lehet, én tényleg azért nem is indítok ilyet, mert idegenkednék ettől nagy üzemben, sokszor pedig más hír nincs. Amúgy nem akartam levenni a fejed, de "csomag" ide vagy oda, szerintem meg kell tisztelnünk azzal a színészeket, hogy betartjuk a határainkat...

      Törlés