2015. február 21., szombat

Íme a Kiválasztott 1. rész összes törölt jelenete

Nem is gondoltam volna, hogy fenn lehet 4 napja már úgy, hogy nem szedik le, az ilyet azonnal törölni szokták, szóval jó szórakozást hozzá annak, aki még nem látta! Mondjuk az eredetiben szerintem nem lesz alatta a Hanging Tree zenei alapja, és itt elég zavaró is valljuk be, de a jeleneteket izgi látni :)

6 megjegyzés:

  1. Miért van az, hogy egy ilyen kaliberű filmnél, mint a THG tizenkét percet kitörölnek? Nem minegy, hogy ha már ugyis fel lett véve, akkor a film nem 120, hanem 130 perces lesz? Mert ha ilyen fél órákról lenne szó, azt megérteném, de 10 perc kinek számít?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért, mert általában ezek valamiért megtörnék a ritmust. A Peeta-Snow jelenet például megmutatná, hogy Peeta jól van, így csökkentené a nézőben a feszültséget.

      A többinek is biztos megvan az oka, bár személy szerint eléggé bosszant, hogy láthatóan a Katniss-Gale jeleneteket herélték ki, azért is lett Katniss meg Gale kapcsolata a filmben olyan semmilyen.

      Törlés
    2. Igen, igazából ezt sem értettem. Katniss és Gale kapcsolata a Kiválasztottban 'mélyül el'. Sokkal szorosabb lesz, ami a filmben abszolúte nincs megmutatva. Gyakorlatilag az egész első rész Peeta-párti. Remélem a másodikat, amikor a Dióban és a Kapitóliumban is viszonylag sok közös jelenetük lesz, jól megcsinálják. Mert, bár Peeta-párti vagyok nem állítom, hogy Kattnis és Gale Kiválasztottbeli kapcsolata ne lenne fontos a karakterfejlődés szempontjából.

      Törlés
  2. Én a Katniss-Haymitcj jelenetet sajnáltam a legjobban. :) Az Effie-s borzalmas volt.

    Bár engem annyira nem zavar,de a Finnick-féle jelenet hol marad ? Vagy 2 részben ? Ancsi Szerinted ?

    Illetve,va egy olyan rész amit láttam az első előzetesben,de sem a filmben,sem a kimaradt jeleneteknél nem láttam :/

    VálaszTörlés

  3. A Peeta- Snow jelenet kivágását nem értem. Mivel ez az első interjú után jött volna vmikor(gondolom), akkor meg már mindenki tudta,hogy Peeta él,jól van,stb... Ez a jelenet sztem jól tükrözte volna azt is, hogy a két fiú mennyire különbözik egymástól. A történetbe is illeszkedett volna. Ahogy a Futótűznél a Plutarch-Snow jelenetek. Azok is előre vetítették az újabb viadalt. Ahogyan ez a jelenet is érzékeltette volna, Peetának nincs választása és bármit megtesznek majd vele,hogy azt mondja amit kell!
    Két jelenet van még amit sajnálok(és szintén nem értem a kivágást), a Haymitch-Katniss beszélgetés és azt amikor Snow meglátja a 8.körzetben készült felvételt! Az Effie-s meg tényleg borzalmas :(

    VálaszTörlés