2014. december 27., szombat

Innen-onnan

Nézzünk néhány hírt az egyéb kategóriából az elmúlt hetekből.

Jennifer Lawrence például az orosz ELLE Girl címlapjára került:



Egy másik hír szerint Jennifer Lawrence oldala volt a 2. legnézettebb oldal a színésznőké között az IMDB-n. A színésznő a tavalyi 1. helyről csúszott vissza, helyét a Beavatott és a Csillagjainkban a Hiba színésznője, Shailene Woodley vette át.

Josh Hutchersont az egyik LMBT magazin, az Advocat emelte ki a legjobb fej heterók között, erről egy rövid cikkecske is van, ezt hozom most.


Az Éhezők Viadala sorozat alig 170 centis csillaga magasan kiemelkedik nemzedékének sok más heteroszexuális férfi tagja közül, akik az LMBT közösség egyre növekvő támogatóinak gondolják magukat. 19 évesen Hutcherson lett a valaha volt legfiatalabb színész, aki megkaphatta a GLAAD rangos Vanguard Award díját, amit a Straight But Not Narrow, az LMBT fiatalok esélyegyenlőségéért küzdő szervezetében végzett munkájáért kapott. Az idén 22 éves színész ismertségét még jobban felhasználta keresztes hadjáratához és más ismert társát is rávette, hogy harcba szálljanak. Idén augusztusban harmadjára volt házigazdája a hírességek jótékonysági kosármeccsének, amelynek bevételeit szintén a Straight But Not Narrow javára ajánlotta fel, ahol azt is elmondta, hogy annak ellenére fontosnak tartja a meleg fiatalok támogatását, hogy az azonos neműek házassága az Egyesült Államok egyre több államában válik elfogadottá.
- Az azonos neműek házasságának engedélyezése nagyszerű dolog, ám sokakon nem segít, különösen a még iskolába járó fiatalokon. - mondta Josh a The Advocat-nak. - Ők még nem házasodhatnak. Szóval azoknak, akiknek szembe kell nézni a bántalmazással, ez félelmetes időszak. 
Míg olyan támogatóink vannak, mint Josh Hutcherson, kétségtelen, hogy soha nem hagy el minket a remény!


A Liam Hemsworth rajongóknak a The Dressmaker című, jövőre bemutatásra kerülő, ausztrál thrillerből vannak forgatási képeink. Dögös izmokkal :)



Willow Shileds-ről egy nagyon remek fotósorozatot láthatunk, amely az AfterGlow magazin számára készült. Íme néhány kép ízelítőül:



Még több: RealOrNotRealNews

Julianne Moore a Still Alice című drámában egy Alzheimer kórban szenvedő nyelvészprofesszort alakít. A film magyar bemutatójáról ugyan nincs hírünk, de van egy poszterünk a filmről:



Valamikor tavasszal érkezik a magyar mozikba Alan Rithson [Gloss] legújabb filmje, a Wedding Ringer, amelynek magyar címe Bérhaverok. A filmből egy jelenetfotót és egy előzetest hoztam:



Jena Malone ezúttal a Thumpers-szel zenél, akikkel a Devotee című számot adja elő. Íme a szám klipje:


Jena Malone után Evan Ross is énekesi karriert kerget. How To Live Alone című számának hivatalos videoklipjét már megnézhetjük a YT-on:


Lehet, be fogom vezetni az Innen-onnan rovat Egy mondatban... alrovatát. Most kipróbáljuk, mennyire működőképes, ha csak egy-egy mondatot olvashatunk a sorozat némelyik (egykori) szereplőjéről:
  • A Jennifer Lawrence főszereplésével is játszódó X-Men: Apokalipszis várhatóan Magneto (Michael Fassbender) és Mystique (Jennifer Lawrence) kapcsoláról fog szólni.
  • Újabb évad készül a Madam Secretary-ből, amelyben Az Éhezők Viadala Paylor parancsnokát alakító Patina Miller is szerepel.
  • Wes Chatham [Castor] új sci-fi sorozatban szerepel majd, amelynek eredeti címe The Expanse, és amelyben a Rocinante [tengeralattjáró??] legénysége egy olyan elhagyatott hajót fedez fel, amely végzetes titkot tartogathat az emberiség számára.
  • Gary Ross a legfrissebb hírek szerint ezúttal Matthew McConaughey-val szeretne együttműködni egy United States of Jones című film apropóján. [Más kérdés, hogy Gary neve az elmúlt másfél évben féltucat projekt kapcsán felmerült, de eddig semmibe nem kezdett igazán...]
  • Woody Harrelson is visszatér majd a Szemfényvesztők folytatásába, amelyhez a hírek szerint Daniel Radcliffe és Lizzy Caplan is csatlakoznak majd új szereplőként. A film bemutatója az IMDB szerint 2016. júniusára várható, én pedig várom is, mert imádtam az első filmet.
  • Alexander Ludwig Anthony Hopkins oldalán szerepel majd a Go With Me című thrillerben.
  • Pici bulvár a végére, bár ebből csak a jó híreket vagyok hajlandó megosztani: Evan Ross [Messalla] és felesége (Ashley Simpson) első gyermeküket várják :)

7 megjegyzés:

  1. Michael Fassbender és Jen... uhhh, azt hiszem, ez valami álom :3 nagyon-nagyon várom <3

    VálaszTörlés
  2. Nekem is tetszett a szemfényvesztők első része, de mivel régebben láttam, felsem tűnt nekem hogy woody játszik benne, de most hogy mondtad ráismertem egyből :-D

    VálaszTörlés
  3. Most akkor Josh meleg??Mivan??Valaki legyenszíves magyarázza el,mert nem tudom hogy ityeg a fityeg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Benne van a cikkben. Az Advocat a legjobb fej heterók között emelte ki.
      Szóval nem, nem meleg. És ha az lenne???

      Ez amúgy pontosan az a komment, amit nem szívesen tettem ki. Olvass figyelmesen és ne légy előítéletes. Köszi.

      Törlés
    2. Lehet biszex is

      Törlés
  4. Ne,félre ne értsd,bennem nem volt előítélet,csak nem voltam tisztában a hetero fogalmával,ezért kérdeztem meg.de ha meleg lenne,az annyira nem zavarna,mert attól ugyanaz a Josh lenne.

    VálaszTörlés
  5. Jena<3,Josh<3,Jen<3

    VálaszTörlés