2014. december 14., vasárnap

A legviccesebb médiasztorik a film szereplőitől

Ez a videó is még a promóidőszakból maradt meg. Akkor inkább a filmmel kapcsolatos dolgok izgattak minket, most talán jobban van időnk ilyen egyebeket is elolvasni, mint ez a bejegyzés, amelyben Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson és Liam Hemsworth azt taglalja, melyek voltak a legviccesebb és legképtelenebb történetek, amelyeket a médiában tudtak meg magukról.


"Már vagy ötször vagy hatszor el voltam jegyezve", mondja Jennifer Lawrence. "És mindegyik után szakítottál is?", kérdezi Josh, aki hitetlenségét fejezi ki, ám Jen még rá tud kontrázni: "Már többször voltam terhes, mintsem meg tudom számolni, de ettől rosszabb, amikor olyat idéznek tőlem, amit nem is én mondtam. Amikor pl. Londonban voltunk, azt olvastam, hogy olyanokat olvastam magamról, amit állítólag én mondtam, amire nem is emlékeztem."

Elizabeth Banks: Nem tudnék konkrétan egy valamit kiemelni, az a leggyakoribb, amikor félreértenek valamit, amit mondok. A jobbakat szeretem is, de tényleg, sokszor azt kívánom, bárcsak olyanokat terjesztenének, hogy Banks kiugrott egy helikopterből, vagy valami hasonló. Na, az tetszene.

Sam Claflin: Sam Claflin és felesége nyaralni utazott. Ez kit érdekel? Nem értem, ez miért vezető hír? Ráadásul így, hogy tudták az emberek, gyakorlatilag tönkretették a nyaralásunkat, mert nagyon tolakodóak voltak. És az is, hogy gyakorlatilag ezzel megzavarják a másik nyugalmát. Én nem hiszem, hogy én vagy a feleségem olyan érdekesek lennénk, vagyis a feleségem természetesen nagyon érdekes, és nem értem, hogy... Úgy értem, ha valami más nővel mentem volna nyaralni, oké, vicces, de az, hogy egy férj és feleség elutazik, nem tudom, miért akarnák ezt olvasni az emberek. Mondjuk ez nem nevetséges, vagyis nekem az, mert szerintem nincs nagy hírértéke.

1 megjegyzés:

  1. Juj, Sam megint nagyon kis aranyos és bölcs volt. Teljesen egyetértek vele, annyira látszik rajta, hogy ő egy teljesen hétköznapi ember. :)

    VálaszTörlés