2014. december 19., péntek

Fanfic: Karácsony, 1. rész - Prológus

Néhány nappal karácsony előtt Johanna, Finnick és Annie a 12. körzetbe utaznak, hogy Katnisszel és Peetával töltsék a karácsonyt. Az írás egy nagyon kedves karácsonyi történet barátokról, családról. Egy olyan világban, ahol nincs viadal.

Karácsony. A kedvenc időszakom az évben. A hóesés. A díszek. A zene. A fények. A fák. A kaják. Mindet szeretem. A legjobban azonban azt, amikor olyan emberekkel vagyok körülvéve, akiket szeretek. A barátaimmal. A rendkívül kacér, ugyanakkor nagyon jó természetű Finickkel. A mindig kedves és csodaszép Annie-vel. A furfangos és szarkasztikus Johannával. A laza és vicces Gale-lel. És végül, de nem utolsósorban a mindig szerető, bátor, okos és önzetlen Peetával. A szerelmemmel. A családommal. Bármi történjék is, karácsony az év egyetlen olyan időszaka, amikor újra együtt vagyunk. Nevetünk, beszélgetünk és elmerülünk a boldogság világában. Igen. A karácsony határozottan az év legjobb időszaka.

Ez pedig az én karácsonyi ajándékom a blog olvasói számára. Már a történet fordítás része. A fic netről van, a végén mellékelek forrást is, egyelőre nem szeretném, ha bárki elspoilerezné magának az egyébként (1+)5 részes történet izgalmas pillanatait. Mivel sokféle fanfic-kel volt már dolgunk, én nem ígérek semmit, csak azt látom, hogy kinn ez nagyon nagy népszerűségnek örvend, nekem is szimpatikus, bízom benne, hogy Ti is örömmel fogadjátok majd. Még valami: a további részek "kicsit" hosszabbak lesznek azért és innentől naponta érkeznek karácsonyig. Remélem, ha karakter- és történethű nem is lesz teljesen ez a néhány fejezet, azért kicsi 12. körzet hangulatot idéz és megkönnyíti a karácsonyi várakozásotokat is. :)

8 megjegyzés:

  1. Húúú! Köszönöm :) Várom a folytatást ;)))
    Köszönöm,hogy emlékeztél a kérésemre,bár gondolom mindenképpen terveztél fanfic fordítást a téli időszakra :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Karácsonyból is ez a harmadik, amely alkalmával fanficet hozok meglepetésként :) Nem annyira rajtad múlt, bocs :)
      Lapozz vissza kicsit a fanfiction cimke eredménylistáján, megtalálod a tavalyi és tavalyelőtti írásokat.

      Törlés
    2. Nagyon nem vagyok otthon,ebben a Karácsony az oldalon dologban :DDD
      De köszi a tippet,megnézem az eddigieket is.

      Törlés
  2. Hú, de jó :) Imádom az ilyen "akcióidat" Ancsi :) Köszönjük!

    VálaszTörlés
  3. Megtetszett név alapján, ráadásul angolul olvasni jobban szeretek, úgyhogy megkerestem a neten, de majd elolvasom a fordításod is(és nem spoilerezek másoknak, ígérem. :D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is lesz rá lehetőséged, mert nem engedem ki. Ahogyan már a következő bejegyzéseddel is tettem.

      Törlés
    2. Ancsi, ezen besírtam xDDD Sikerült feldobnod az amúgy ***** napomat.

      Törlés