2014. december 24., szerda

Boldog karácsonyt minden olvasómnak!

Mielőtt minden idekalandozó és régóta kitartó olvasómnak nagyon boldog ünnepeket kívánnék, egy dolog.

Röviden arról, mire is lehet számítani az oldalon ünnepek alatt: mivel a karácsonyi ajándékotokat már napok óta olvashatjátok, és mivel ezzel igen sokat dolgoztam [és mert igen, a szeretet ünnepe nálam is a családé], ezért a következő napokban kicsit kisebb intenzitásra számíthattok az oldalon. Persze készül egy a napokban aktuális filmajánló, és a hétvégére érkezik az Innen-onnan rovat aktuális kiadása is. Ezen kívül csak akkor hozok frisset, ha lesz bármi izgalmas anyag arról, miképp töltik a szereplők az ünnepeket, vagy a Lionsgate posztol nekünk valami izgit :)

Amit nem találtam ki idénre igazán, az az év végi visszatekintés, viszont van még néhány, a Kiválasztott kampányát összefoglaló írásom, amelyek szerintem kiválóak lesznek erre az alkalomra, így az év utolsó napjaiban erre számíthattok még.

Amint már írtam, bár az idei karácsonyi ficet már elolvashattátok, a nem olyan régóta erre járóknak szeretettel ajánlom a tavalyi három részest is (1. rész - 2. rész - 3. rész) és a két évvel ezelőtti egy részes, de nagyon hosszú novellát is, amely személyes kedvencem :)

Mindezekkel kívánok mindenkinek nagyon kellemes, békés, boldog ünnepeket!

Forrás: Tumblr

9 megjegyzés:

  1. Boldog karácsonyt kívánok Ancsi! :) Köszönöm, hogy az egész éves munkádat, és gratulálok is ezért! Az idei fanfic nagyon tetszett nekem, bár számomra még mindig a tavalyi a személyes kedvenc! :) De nagyon örülök, hogy ilyen történetet hoztál! :) Még egyszer köszönöm az egész éves munkádat, boldog karácsonyt és boldog újévet kívánok! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon boldog karácsonyt kívánok !! :D

    VálaszTörlés
  3. Boldog Karácsonyt mindenkinek! :)

    VálaszTörlés
  4. Ancsi : Én is kívánok neked Áldott Ünnepeket és Boldog Új Évet ! Nagyon köszönöm a kitartó munkádat,fáradozásaidat értem/értünk . Nagy kedvenc lett a kitett fanfic. Szerintem nagyon jók :) Jó volt olvasni :))

    VálaszTörlés
  5. Nagyon Boldog Karácsonyt neked/nektek is! :)
    Ui.: Nekem is a 2013.decemberi fanfic tetszik a legjobban. Köszönöm a linkeket :D

    VálaszTörlés
  6. Boldog Karit Mindenkinek! :)
    Jó volt a legutóbbi fic is, de a két évvel ezelőttit még nem überelte egyik sem nálam :)

    VálaszTörlés
  7. Köszönjük az oldal működtetését éss boldog karácsonyt! :)

    VálaszTörlés
  8. Az oldalon is megköszöntem, de itt is Boldog, Békés Ünnepeket kívánok neked, Ancsi! ;)

    VálaszTörlés