2014. december 29., hétfő

Az Ebola veszélyeire hívják fel a figyelmet a Kiválasztott szereplői

A sorozathoz semmi köze, de valóban Éhezők Viadala szereplők (Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Mahershala Ali, Jeffrey Wright és igen, Julianne Moore) is szerepelnek az alábbi videóban, amely az Ebola betegségre és egy ezzel kapcsolatos alapítványra hívja fel a figyelmet.

9 megjegyzés:

  1. Ez most komoly? :D Tényleg ez lett volna Beetee híres kalózkodása? :))) Szakadok :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tweetjében azt is írja, hogy olyanok vagyunk, mint a kapitóliumiak. És nem igaza van? Itt várjuk a meleg szobában, hogy kapjunk valami anyagot a Kiválasztottról, DVD-ről, stb, miközben emberek millióit fenyegeti egy halálos járvány.
      Ő meg felhívja erre a figyelmet. Véleményem szerint ez nem a vicces, hanem a zseniális kategória. Tudja, mire kell használni a hírnevet. És úgy tűnik azt is tudja, hogyan kell ezt csinálni.

      Törlés
    2. szerintem ez egyáltalán nem vicces... nem tudom, hogy min lehet ezen szakadni...

      Törlés
    3. Szerintem sincs ebben semmi vicces. Ez egy halálos betegség, nem egy vicc.

      Törlés
    4. Bocsi, de én sem az ebolán röhögök, hanem azon, hogy mennyire vártunk valamit a Kiválasztottról és ezt kaptuk, de szerintem ez tényleg nagyon jó volt Jeffery Wright részéről...

      Törlés
  2. Julianne Mooret kifelejtetted :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ez fontos üzenet :) ,jelenleg hasznosabb mint egy anyag a filmről...(remélem ezért nem köveztek meg :/ )Esetleg van rá esély,hogy magyar felirattal is látható lesz valahol a videó?

      Törlés
    2. Azt nem nagyon hinném, bár persze ki tudja.

      Én azt gondolom, hogy ennél részletesebben nem foglalkozok az anyaggal, mert azért tényleg nem szigorúan ide tartozik.
      De egyetértünk, klasszul kitalálta ezt Jeffrey és fontos dologra használta ismertségét, más kérdés, hogy a körítés alapján tényleg sokan számítottak promóanyagra. Más kérdés, hogy ebben az időszakban ennek semmi realitása nem volt.

      Törlés