2017. február 1., szerda

Nézd végig az Éhezők Viadala felnőtt színezőt

Még tavaly olvashattatok arról, hogy az USÁ-ban megjelenik egy Éhezők Viadala felnőtt kifestő. A könyv szeptemberben meg is jelent, és egy lelkes olvasó le is videózta, amint végiglapozza a könyvet, így is segítve másokat, érdemes-e megvenni a kiadványt. Íme a videó:


A videó szerzője egy beszámolót is írt egy rövid beszámolót is a kifestőről, azt is lefordítom Nektek:

Amikor előrendeltem a könyvet, nem állt rendelkezésre részletes termékleírás, csak annyit lehetett tudni, hogy egy felnőtt kifestőről van szó, amely hivatalos és a négy Éhezők Viadala film alapján számos karaktert és ikonikus jelenetet találhatunk benne. Nos, ebben biztos nem. Van ugyan benne pár jelenet, ám ezek közül kettő hátulról, egyiken pedig Katniss kényszerűségből eltakarja az arcát, amikor megfeszíti az íját.
Van ugyan néhány karakter terv a könyv végén, de nem az, amire az ember számít más, korábban megjelent könyves vagy filmes színező alapján. Ez a néhány kép ugyanis nem konkrét karakterekre összpontosít, hanem inkább a divatra.
A könyvben a legtöbb rajz jól kidolgozott, ám természetében inkább építészeti jellegű. Ha meg akarják mutatni Katniss lakókörnyezetét, mutassák meg benne őt magát is.
Számítottam néhány jelenetre a filmekből, ám amit ehelyett kapunk az inkább üres díszletek tervének tűnik, miközben rengeteg szimbólumot látunk, a körzetek jelképeit és szintén számos, tapéta jellegű, ismétlődő mintázatból álló oldalt. Ha lett volna lehetőségem korábban betekinteni a könyvbe, biztos nem rendelem meg.
Nem fogom ugyan tesztelni a színező eszközeimmel, mert szándékomban áll visszaküldeni a ezt a könyvet, elmondhatom, mit tapasztaltam a lapokkal kapcsolatban:
- A 94 oldal nagy részén leginkább díszletek láthatóak nagyon kevés esetleges karakterrel
- A lapok mindkét oldalára nyomtattak mintát
- A lap közepes vastagságú, elefántcsont színű, sima, nem perforált
- Ragasztott
- A minták belenyúlnak a kötési területbe
- A legtöbb minta két oldalas
Forrás: iiiireader.com - Tipp: Sorok-között

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése