2017. február 16., csütörtök

Filmajánló: Holdfény az Oscar díjra jelölt Mahershala Alival

Mától mutatják be a mozik a 8 Oscar díjra jelölt Holdfény című drámát, amelyben Az Éhezők Viadala filmekben Boggs-ot alakító Mahershala Ali is kiemelkedő alakítást nyújt. A filmnek köszönhetően Alit egyre szélesebb körökben fedezik fel, a 8 Oscar jelölés közül az egyik az ő alakításáért jár mellékszereplő kategóriában.

Little, Chiron és Black. Három név, melyek ugyanazon embernek három különböző életszakaszát jelölik meg, végigkísérve jellem- és személyiségfejlődésének legfontosabb részeit. A kisgyerek Little Miami leszakadó részén él egyedülálló és drogfüggő anyjával. Itt ismerkedik meg a drogdíler Juannal, és a felnőtt férfival barátságot köt a saját korosztályából kitaszított fiú. A tinédzser Chiron a nemi érés szakaszába lépve keresi identitását. Végül a felnőtt, kigyúrt, harmincas Blackkel zárul a történet, aki képes szembenézni múltbeli énjével és korábbi traumáival. Vajon mik azok az események, amelyek a legnagyobb hatással vannak életünkre? Kik befolyásolják leginkább a jellemünket? Ezekre az univerzális kérdésekre próbál választ találni Barry Jenkins lírai filmje. A Holdfény időtlen történet az emberi kapcsolatokról és önmagunk megismeréséről.  Forrás: Port.hu

A film feliratosan kerül a mozikba, így szerencsére az előzetest is így nézhetitek meg, eredeti hanggal:


Aki érdeklődését pedig felkeltette a dolog, érdemes még megnéznie az ezen a linken található részletet, személyesen Mahershala Ali főszereplésével.
Aki pedig megnézte a filmet a moziban, bátran írjon róla véleményt, örömmel látjuk! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése