2017. február 21., kedd

Josh Hutcherson Az Éhezők Viadala folytatásának gondolatáról

Nagyon igyekeztem, hogy ne legyen lájkvadász és pláne félrevezető a cím, mert szó nincs a folytatásról, csak arról, hogy Josh-sal nemrégiben egy rövidebb interjút készítettek rendezői debütálása kapcsán és ott merült fel a kérdés.

Josh egyébiránt Ape címmel készített egy rövidfilmet, amelyben szerepel is. [Azt most hagyjuk, mennyire nem szeretem, amikor valaki szereplője is az általa rendezett vagy producerált darabnak és ezt Josh-nak sem igazán tudom elfogadni,]
Amúgy az E-Online cikkéből mindösszesen annyi derül ki az Ape című filmről, hogy Josh rendezői debütálása és az első darabja egy öt részes sorozatnak, amit a mamájával közösen vezetett produceri iroda készít. A film amúgy február 17-én jelent meg az USÁ-ban, bár ez már az IMDB oldaláról derül ki.

Josh Hutcherson az Ape című filmben

Na, de akkor a cikkben fejtegetett gondolatról, amelyek kapcsán Josh a következőképpen fogalmazott:
- Nagyon jó élmény volt, szerettem alakítani a karakteremet. Szerettem a stábot, nagyszerű szereplőgárdánk volt, a legjobb. - mondta. - Ha természetesnek és jónak érződne, akkor igen, de ha csak arra menne ki a dolog, hogy pénzt csináljanak és megfejjék a fejős tehenet, akkor biztos nem lennék benne. Emiatt egyáltalán nem lenne lelkifurdalásom, hacsak nem valami sz*r történettel állnának elő, csak hogy még több haszonra tegyenek szert.
Forrás: E-Online

Nos, ebben egyetértünk.

3 megjegyzés:

  1. Én azt gondolom, hogy nem lesz már folytatás. Túl sok idő telt el az utolsó film óta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor meg még kevés telt el, akkor meg Jen mondta, hogy még ki se hűlt a sorozat, máris valami mást akarnak.
      Én amúgy nem mondanék le róla teljesen, de vagyis fogalmazzunk úgy: nem lepne meg, ha lenne folytatás, de erőteljesen jogosnak tartom Josh aggodalmait.

      Törlés
    2. Az 1-1,5 év sok lenne? Hisz csak ennyi idő telt el az utolsó film óta. Egyes produkcióknál 10 éves kihagyás is megfigyelhető, mire előzmény- vagy akármilyen más jellegű újdonság készült. Nézzük csak a Gyűrűk Ura - Hobbit párhuzamot, vagy akár a HP új előzményfilmjét. Szóval én nem mondanám, hogy sok idő telt el, sőt inkább Jen kijelentésével értek egyet: korai lenne már most belevágni. :)

      Törlés