2017. február 9., csütörtök

Idő előtt bezárt Sydney-ben Az Éhezők Viadala Kiállítás

Elég csúnya, kiábrándító hírem van sajnos Az Éhezők Viadala Kiállításról, amellyel kapcsolatban hivatalos körökben néma csönd van. Ahogy a cikkben részletesen olvashatjátok, Sydney-ben váratlanul két nappal korábban bezárt a kiállítás, amelynek további útjáról, sorsáról nem tudunk semmit. Elég szomorú vagyok és kicsit együtt érzek az Ausztráliában pórul járt rajongókkal.

A kasszasikert elért Éhezők Viadala elszánt rajongói eléggé feldühödtek, amikor a hétvégén valamiféle szállítással kapcsolatos problémák miatt a Sydney-i kiállítás idő előtt bezárt.

A Kiállítás, amelyet az Egyesült Államok-beli székhelyű Lionsgate Entertainment üzemeltetett február 4-én szombat délelőtt már zárva volt annak ellenére, hogy az eredeti menetrend szerint vasárnap estig lett volna látogatható.

Közel 1100 rajongót ért csalódás, amikor megérkeztek Sydney új Darling Harbour-i kiállítóközpontjába, hogy megtekintsék a kiállítást. A jegytulajdonosokat nem figyelmeztették előre, csak ott találkoztak egy kiírással, miszerint "Előre nem látható okok miatt a kiállítás a mai napon zárva tart."

Forrás: scenestr.com.au

A Lionsgate, amely Az Éhezők Viadala filmek és a márka jogtulajdonosa minden valószínűség szerint elkezdte összecsomagolni a kiállítást, hogy visszaszállítsák Los Angelesbe, mert az a vártnál két nappal előbb érkezett Sydney-be. A helyzet feldühítette azokat a jegytulajdonosokat, akik csak emiatt messziről utaztak ide a hétvégére.

Wendy Pierce három kamasz lánnyal érkezett ide Melbourne-ből szombat reggel, hogy meglátogassa a Kiállítást, amelyre már novemberben megvásárolták a jegyeket.
- Szombat reggel felültünk a repülőre, ide utaztunk Sydney-be, itt autót béreltünk, csak hogy eljuthassunk egy kiállításra, amelyet bezártak. - mesélte.
- A lányok hatalmas rajongói a könyveknek és a filmeknek. Ők most hihetetlenül csalódottak. - A jegyek árát ugyan azonnal visszautalták a háborgó látogatóknak, ám a szervezők nem kértek bocsánatot.

Az asuztrál szervező iLive-et John Denison képviselte, aki azt mondta, az Egyesült Államok-beli jogtulajdonosok döntöttek úgy, hogy idő előtt figyelmeztetés nélkül zárják be a kiállítást.
Forrás: The Australian

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése