2017. január 7., szombat

Nyerj jegyet az Utazók premier előtti vetítésére!

Aki a hivatalos bemutató előtt szeretné megnézni Jennifer Lawrence aktuális filmjét, annak az Origó játékát ajánlom. Mivel már korábban is nyertetek az oldalon ajánlott nyereményjátékokkal és mivel itt közületek sokan szeretik a tehetséges színésznőt, ezért mindenképpen úgy gondoltam, érdemes megosztani veletek a lehetőséget. Ráadásul, aki az oldalon jártas, az a kérdésre is tudni fogja a helyes választ! ;) Sok sikert minden érdeklődőnek !!


Ha szeretné megtekinteni az Utazók című filmet az Origo Filmklub január 11-i vetítésén, nem kell mást tennie, mint megválaszolni az alábbi kérdést, s a helyes választ a lakcímével együtt elküldeni a filmklub@origo.hu címre. A levél tárgya "Utazók" legyen, egy olvasó csak egy választ küldhet be.

Mi annak a filmnek a címe, amit jelenleg Magyarországon forgat Jennifer Lawrence?

A) Budapest noir
B) Szárnyas fejvadász 2049
C) Red Sparrow

A helyes megfejtést beküldők közül kb. 60 játékost sorsolunk ki, akiket mozipartnerükkel együtt meghívunk a Westend moziba január 11-én, szerdán 19 órakor kezdődő vetítésünkre. Az előadásra jegyet vásárolni nem lehet.

A játék egyfordulós, ideje: 2017. január 6. – január 9. A sorsolásra 2017. január 10-én kerül sor. A játékban az Origo Zrt. munkatársai nem vehetnek részt, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

Forrás és további részletek: Origó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése