2017. január 4., szerda

Frissítve!! Jennifer Lawrence Budapesten forgat

J-Law rajongók figyelem!


Az Index cikke szerint Jennifer Lawrence a hét elején Budapestre érkezett, hogy itt forgassa Red Sparrow (Vörös Veréb) című következő filmjét.

A filmről így ír a cikk:

A film Jason Matthews egykori CIA-ügynök azonos című regénye alapján készült (ezt magyarul is meg fogja jelentetni az Agave kiadó). Az Éhezők viadala-filmeket is jegyző Francis Lawrence rendezi, a női főszerepet névrokona, Jennifer Lawrence játssza, a férfi főszerepet pedig Joel Edgerton alakítja, de szerepel a filmben Jeremy Irons is - vélhetően ők is Magyarországra jönnek majd, de lehet, hogy már itt is vannak. 
Edgerton egy Moszkvába delegált amerikai ügynököt alakít a mostanában játszódó filmben, melyben az oroszok Dominika Jegorovát (Jennifer Lawrence) állítják rá, aki nem saját akaratából került a kémelhárításhoz, ezért kettős játékot játszva a CIA-nek is dolgozik. Az IMDB szerint a film premierje novemberben várható.
Forrás: Index

A hír izgalmas, szóval aki a fővárosban él, járjon nyitott szemmel. Ha pedig valaki valamilyen hihetetlen szerencse folytán képet is készít a Lawrence-ekről és szeretné megosztani az oldalon, keressen az oldalsávban található e-mailcímen. :)

UPDATE: A 24.hu cikke szerint a Hősök terén forgatják a Red Sparrow-t, szóval ha valaki el akarja csípni Jen-t vagy Francis-t, arra kóricáljon ;)

Ami engem illet, a könyv és a film is érdekel majd, szóval izgatottan várom az erre vonatkozó híreket!!

1 megjegyzés: