2017. január 2., hétfő

BÚÉK, 2017 - Avagy még mindig itt vagyunk

Nagyon Boldog Új Évet kívánok minden olvasónak!


Őszintén szólva egy éve még nem sejtettem, hogy itt leszünk idén, pedig azt már akkor is tudtam, hogy nem akarok teljesen bezárni. Ezt még mindig nem tervezem, de az idei évben sajnos várhatóan még kevesebb izgalmas, a sorozattal kapcsolatos anyagot tudok csak ígérni.
  • Vasárnaponként olvashatjátok A 12. körzet Hamvai című, rajongó sorozat - jelen pillanatban - második kötetét, a Jó Feleséget. Most úgy tűnik, az március elejéig tart ki, majd utána rövid átállás után olvashatjátok a 3. kötet, a Nagymentor fejezeteit is, amely Haymitch szemszögéből mutatja be Katniss és Peeta gyerekeinek történetét. Részemről ez utóbbit már nagyon várom! :)
    Utána már nem ígérek fanficet. A fordítás még mindig rengeteg időmet emészti fel, amit hosszú távon már nem szeretnék vállalni. Ennek a sorozatnak van amúgy egy-két kiegészítő novellája, arra rábeszélhető vagyok, de hosszabb sorozatra már nem.
  • Van néhány félretett anyagom, ami a sorozattal kapcsolatos: egy, Az Éhezők Viadalához hasonló valóságshow-ról, a meghiúsult atlantai vidámparkról, Jennifer Lawrence filmjeiről és persze időről időre találok még mást. Ezeket hét közben igyekszem majd a továbbiakban is feldolgozni, hogy legyen még valami érdekesség az oldalon a fanfic-en kívül. Továbbra sem a mennyiségre megyek rá, hanem arra, hogy bármi, ami előkerül, a sorozattal vagy annak szereplőivel legyen kapcsolatos.
  • Novemberben összegyűjtöttem a sorozat szereplőinek várható idei filmjeit, amelyek listáját az oldalsávban találhatjátok, ezeket ajánlom majd, amikor a magyar mozikba kerülnek. Természetesen ez a sorozat a Jennifer Lawrence Utazók című filmjével kezdődik, amely január 12-től látható nálunk.
  • Az Éhezők Viadala Kiállítás feburár 5-ig Sydney-ben látható, nem tudni még, hova vezet az útja, de ezt (is) követném az év során, ahogyan eddig is.
  • London "adós" még az Éhezők Viadala színházi változatával, amely egy újonnan épülő színházban kerül majd bemutatásra nagyon izgalmas körülmények között. Ennek elviekben tavaly kellett volna bemutatásra kerülnie, de ez nem történt meg. A legutóbbi cikket erről ITT olvashatjátok és ígérhetem, hogy idén nyomozok majd a téma után.
  • Hasonló a helyzet a Dubai Kalandparkkal. A Motiongate ugyan decemberben megnyitotta kapuit, de valahol, mintha azt olvastam volna, hogy a Lionsgate részleg csak tavasszal kerül beüzemelésre. Engem érdekel ennek a dolognak a sorsa, ennek is biztosan utánakeresek majd.
  • Tavaly novemberben kaptuk a hírt, hogy világszerte több bevásárlóközpontban Éhezők Viadala szabadidő központok nyílnak majd, ami szintén újszerű elképzelés, kíváncsi vagyok, végül megvalósul-e belőle valami az év során.
  • A sorozat szereplőinek további projektjeiről már nem adok hírt rendszeresen, bár az év eleji díjesőben igyekszek majd beszámolni az eredményeikről és persze ha valami izgalmasabb, nagyobb kaliberű dolog merül fel velük kapcsolatban, arról is. Részletesebb beszámolót majd novemberben olvashattok róluk ismét, bár olyan kaliberű több részes nosztalgia sem lesz már, mint ami tavaly volt.
Hát, láthatjátok, ahogyan korábban jósolták, igaz, hogy "The Fire Will Burn Forever", legalábbis a stúdió vezetői még mindig törekszenek rá, hogy a rajongók ne feledkezzenek meg a sorozatról. Bár - velük ellentétben - nekem anyagi hasznom nem származik ebből, de én is erre törekszem. Remélem, itt lesztek még páran idén is velem!

4 megjegyzés:

  1. BUÉK neked is Ancsi! Én itt leszek!

    VálaszTörlés
  2. Neked is Ancsi igy utólag is!:) Koszonom ezt az evet is es minden mást is. Ugylatazik az a lang csak nem akar kialudni

    VálaszTörlés
  3. Én is! Boldog Újévet Minden Rajongótársnak!!!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm! :) Örülök, hogy visszajártok még!

    VálaszTörlés