2017. január 12., csütörtök

Mától a mozikban az Utazók Jennifer Lawrence főszereplésével

Jennifer Lawrence legújabb filmjét mától láthatjátok a mozikban - feltéve, hogy nem voltatok olyan szerencsések, hogy nyertetek az Origó játékán. ;)

A film története a következő:

Csodálatos a jövő. Az Avalon nevű űrhajó 5259 utassal a fedélzetén 120 éven át siklik elegánsan távoli célja felé, ahol az érkezők majd új életet kezdhetnek. Addig pedig a vele utazók biztonságosan lefagyasztva alusszák kiro-álmukat, és új otthonukban frissen, fiatalon ébredhetnek fel. 
Elvileg.
A programba hiba csúszik, kiolvaszt két hibernációs ágyat, és két embert felébreszt. Jim (Chris Pratt) és Aurora (Jennifer Lawrence) maga sem tudja, miért és hogyan, egy hatalmas, néma űrhajó fedélzetén találja magát - és még 90 év van hátra, míg elérik úti céljukat. 
Olyanok, mint két hajótörött, a lakatlan szigeten. De segítségben nem is reménykedhetnek. Saját erejükből próbálják megoldani a helyzetet, ám egyre újabb nehézségekbe és rejtélyekbe ütköznek. 
Ha életben akarnak maradni, meg kell érteniük, mi történt velük... Forrás: Port.hu

Hogy ez nem pont teljesen így van, arról szintén az Origó még decemberben írt egy spoileres(!) cikket, bár nekem valamiért rémlett az ott vázolt erkölcsi problematika, de azért csak óvatosan kattintsatok. 

A filmet szinkronosan nézhetitek meg, bár azt már tapasztaltuk, hogy a filmekben nem biztos, hogy ugyanazok a szinkronhangok, mint az előzetesekben, de azért én az egyik szinkronos előzetest mutatom meg Nektek:Ha bárki úgy érzi, hogy kiírná magából a filmmel kapcsolatos élményeit, itt megteheti, örömmel látjuk!!

3 megjegyzés:

  1. Csak hétvégén tudom megnézni de nagyon várom már ;)

    VálaszTörlés
  2. Én ma este megyek, már várom! :)

    VálaszTörlés
  3. Tegnap láttam a filmet. Nekem teszett. Akinek van kedve, ajánlom. Jen hozta a tőle megszokott alakítást.

    VálaszTörlés