2016. május 29., vasárnap

Gyereknap hétvége 2: Jennifer Lawrence unokaöccséről

A tegnapi "sorozat" folytatásaként ma arról olvashattok, amit Jen az X-Men: Apokalipszis promója során mesélt Jimmy Fallon Showjában 4 éves unokaöccséről, Bear-ről, aki ráadásul Éhezők Viadala szereplő is, szóval az anyag teljesen idevág. ;-)
Íme a videó:


A videóban tehát Jen azt taglalja, hogy nagyobbik unokaöccse Bear odáig van az X-Men sorozattól. Mire Jen mondta neki: "De Bear, én vagyok az egyik X-Man." Mire a kissrác leoltotta, hogy ő az _igazi_ X-Ment kedveli.
A jelenetről - amikor Jen megpróbálja elmagyarázni Bear-nek, hogy ő szerepel az X-Men filmekben, egy bejátszást is láthatunk 22 másodperctől, szóval mindenképp érdemes megnézni a videót. A kölyök konkrétan kiröhögi Jen-t. Nagyon cuki :D
Aztán Jen arról mesél, hogy amikor felhívta az X-Men producerét, az illető élő egyenesben végighallgathatta, hogy Bear milyen - kellemetlen - hangokat ad ki a szájával, akárhányszor Jen kiejtette a száján, hogy X-Men. :)
Jen azt is elmeséli, hogy Bear szerepelt a Kiválasztott filmek epilógusában, ezért, amikor egy alkalommal elmentek apukájával (Jen bátyjával) meglátogatni Jent a forgatáson, a kissrác megkérdezte az apját: "Apa, ebben a filmben is szerepelnem kell majd?" :)

A bejátszás második felében megnézhetitek a film egyik jelenetét amelyben Jen és társai épp a következő Viadalra utaznak amelyet minden bizonnyal már láttatok is a moziban :)

7 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos Jen unokaöccse Köszi ezt is

    VálaszTörlés
  2. Jaj, ez nagyon édes! :D Egyébként nem is tudtam eddig, hogy az Epilógusban Jen unokaöccse Katnissék gyereke. Erről valahogy lemaradtam, úgyhogy új infó volt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig a film bemutatása előtti, körüli időszakban volt erről ám szó bőven :)

      Törlés
    2. Akkor ezért nem hallottam róla. Bevallom őszintén, megkésett fan vagyok. :D Csak nemrégiben szerettem bele a történetbe, nem sokkal az után, hogy kijött az utolsó film. :) De jobb későn, mint soha. :)

      Törlés
    3. Vannak ám megkésett rajongók. Pláne, hogy félig én is bele tartozom. Pont a napokban kattant rá az egyik barátom is a THG-re. Én meg nem győzöm nyugtatgatni az egyes részeknél, teljesen kivan :D

      Törlés
    4. És persze az oldalon nyitva áll minden infó korábbról is.
      A filmek iránti várakozást már nyilván nem lehet ugyanúgy átélni, de bízom benne, hogy olyan kis kincsesládikó ez, ahol akadnak a sorozattal kapcsolatos érdekességek.

      Törlés
    5. Elkezdtem már 2011-től átnézni a bejegyzéseket, csak még nem jutottam a végére. 6 év alatt jó sok bejegyzés összegyűlt. :) De rengeteg érdekes dolgot találtam már. :)

      Törlés