2016. május 2., hétfő

Innen-onnan röviden

Brutális mennyiségű egyéb hírem van, amit szeretnék már egy ideje megosztani, de a múlt hetembe végül nem fért bele, szóval most. Mondom, sok, én szóltam. :) Viszont ki tudja, mennyi lesz még belőle, nálam most már nagyon vége hangulat van, szóval, akit érdekelnek a szereplők egyéb hírei, az ne hagyja ki a bejegyzést.



A részletek - ezúttal is csak címszavakban, tőmondatokban - az ugrás után.




  • Jennifer Lawrence rengeteg folyamatban lévő munkája közül a Csodálatos Világgal kezdünk, aminek ő a hangalámondója. Jen a dokumentumfilmen való munkáról beszélt EBBEN a videóban.
  • A legnagyobb felhajtás persze az X-Men: Apokalipszis kapcsán van, főleg, hogy a héten jelent meg a film legújabb, de várhatóan utolsó előzetese. Az előzetes feliratos változatát ITT nézheti meg, aki még nem látta.
  • Az X-Men filmből egyébként ITT és ITT láthattok egy-két jelenetfotót és kulisszák mögötti képet, amelyen Jen is szerepel. 
  • Az Utazók előzetesét ugyan már megmutatták egy mozis találkozón pár hete, erről írtam is, de az azóta sem került szélesebb körökben bemutatásra. Néhány mozgó képkocka azonban napvilágot látott, az érdeklődők IDE kattintsanak érte.
  • És még egy Jennifer hír: sokak kedvenc színésznője látható a vietnámi Harper's Bazaar májusi számának címlapján, amelyet fentebb és EZEN a linken is láthattok.
  • Lépjünk is tovább Liam Hemsworth-re, akiről szintén több friss infónk van. Például vele is egy újabb előzetes, természetesen a Függetlenség Napja: Feltámadás című filmé. Ez is fenn van ugyan Youtube-on (ITT nézhető meg), azonban ezt az előzetest sajnos még nem találom magyarul. Épp úgy meg vagyok döbbenve, mint az Éhezők Viadala előzetesek szinkronjának csúszása miatt, mert ez azért elég nagy film, ez az előzetes pedig másfél hete kinn van. Mondjuk nekem szinkron nem kellene, egy feliratot azonban órákon belül meg lehet csinálni, ezt itt többen is alátámaszthatjuk.
  • Liam Hemsworth másik aktuális projektje korábban By Way Helena címen futott, motanra azonban The Duel (A Párbaj) címen hivatkoznak rá. A film poszterét és előzetesét is megtaláljátok az Entertainment Weekly oldalán, és azért is fogadhatjátok szeretettel, mert Liam-en kívül másik főszereplője Woody Harrelson, szóval kettős Éhezők Viadala vonatkozás van a filmben. Izgiii! A film kinti bemutatóját június 24-re írják, magyar megjelenési dátumról nem tudok és még a címet sem látom magyarul, pedig engem érdekelne a dolog.
  • Ha már Woody Harrelsont említettem, róla is van egy isteni jó karakterposzterünk a Szemfényvesztők 2-ből. IDE kattintsatok érte.
  • Josh Hutchersonról nem véletlenül nem írtam, hanem mert olyan nagyszabású dolog nem volt most körülötte. A fiatal színészt a Tribeca Filmfesztiválon fotózták, az egyik fotósorozat képeit EZEN, az Entertainmnet Weekly számára készültet pedig EZEN a linken nézhetitek meg.
  • Sam Claflin most a Mielőtt Megismertelek című filmjét promózza vadul, múltkor csinált is egy kérdezz-feleleket a Twitterén, amit szerettem volna hozni, de tényleg csak Mielőtt Megismertelek kérdéskör mozgott, szóval letettem róla. Pedig érdekel amúgy a film, aminek legújabb előzetesét is megosztotta Sam és IDE érdemes kattintani érte. Az előzetes még nem listázott, szóval ehhez még magyar feliratot se várjunk, de reméljük, mielőbb az is előkerül.
  • Sam Mielőtt Megismertelek karakteréről beszél EBBEN a videóban.
  • Elizabeth Banks Power Rangers karakterének karakterposzterét is láthatjuk már, mégpedig az EW Twitterén. A Dailymail a film forgatásáról is megosztott néhány képet, ezeken szintén látható az egykor Effie-t alakító színésznő. A képek tehát a Dailymail oldalán. A filmet (az USÁ-ban) 2017. márciusában mutatják majd be.
  • Willow Shields első főszerepét alakítja a Kínában forgatott The Wonder című filmben és a színésznő Twitterén megosztotta velünk a film egyik képkockáját, amit ITT láthattok. Ahogy a film IMDB oldalát elnézem, elviekben már posztere is van a filmnek, ami nem tudom, mikor került elő és mennyire hiteles, de elég hivatalosnak tűnik. Én bízom benne, hogy erről a filmről is megtudunk majd többet, mert engem érdekelne.
  • Natalie Dormerről és Gwendoline Christie-ről is láthattok egy-egy képkockát a Trónok Harcából a QuarterQuellOrg Twitterén. Mondjuk majdnem vicces, hogy minden igyekezetem ellenére már nálam is többet láthattatok Gwendoline Christie Trónok Harca vonatkozásaiból, mint az Éhezők Viadalából, szóval a továbbiakban ezt nem fogom erőltetni. Sajnos Lyme parancsnok szerepe nem lett túl átütő a Kiválasztott 2. részében.
  • Natalie Dormer viszont múlt héten megismételte korábbi produkcióját és ismét lefutotta a London Maratont. A színésznő 3 óra 51 perc, 21 másodperc alatt ért célba, amit - a futókörökben ismerős olvasók talán tudnak hova tennie - amatőr, hobbifutóként egy igen klassz kis eredmény. Natalie befutás után, éremmel a nyakában látható a Getty Images oldalán.
  • Az első Éhezők Viadala filmben utoljára elbukó Cato-t alakító Alexander Ludwig igen komoly karriert fut be a Vikingek című HISTORY sorozatban. A sorozat 4. évadásról az IGN oldalán olvashatnak az angolul értők, ugyanitt látható egy kép is, illetve egy másik still is látható Alxanderről a HISTORY Twitterén. Klassz.
  • És végül még egy virágkorát élő első Éhezők Viadala szereplőről, Amandla Stenbergről van hírünk, aki Beyoncé egújabb, vizuális albumán (bármit is jelentsen ez) látható, ahonnan egy képet nézhettek meg a HungerGamesNet oldalán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése